-

Ez aztán nem semmi! Csupán egy szál CÉRNA bugyiban mutatkozott a 74 éves Medveczky Ilona! Itt a fotó!74 évesen is így nézek ki" - áll a csütörtöki Story Magazin címlapján a Medveczky Ilonával készült anyag beharangozója. A címhez olyan képet mellékeltek, ami miatt azonnal bele kellett lapoznunk az újságba, és nem csalódtunk.

A 74 éves Medveczkyről ugyanis több bikinis fotó is van, amik közül az alábbi a legerősebb:

Bár jogosan tarthatna igényt a Thurn und Taxis família vagyonára, ő mégis úgy döntött: nem kell neki a mesés örökség. A cikket egyébként is érdemes elolvasni, a művésznő elmondja, hogy szerinte jobban néz ki, mint bármikor, ötven kiló és csokibarna. Őrületes szeretetéhség van benne, pont most, hogy öregszik, kezdett el szerelemre vágyni. Hazánk dívája, Medveczky Ilona több okból is jogosult hercegnéi cím viselésére. Egyrészt édesanyja a halálos ágyán elárulta neki, hogy nemesi felmenőkkel büszkélkedhet, másrészt mert 1974 óta házassága révén megilleti Thurn und Taxis hercegnéje cím is. Még akkor is, ha ez a frigy csupán névlegesen és hatalmas összegért (100 ezer dollár) köttetett. A német főnemes család sarja Wilhelm Alexander Thurn und Taxis herceg ennyit kért Ilonától, akinek minden pénzt megért az osztrák állampolgárság. A mesés családi vagyonból ugyanakkor nem jutott a hercegnek. A férfit ugyanis a családja csaknem kitagadta, homoszexualitása és életvitele miatt. Medveczky Ilona ritkán beszélt, vagy találkozott „hites urával”, de a válásra sosem kerítettek sort. A herceg több mint tíz éve elhunyt, Ilona özveggyé lett, így jogosult lenne az örökségre. Ennek összege óriási lehet, a család vagyona ugyanis felbecsülhetetlen. A világ minden táján vannak kastélyaik, nem beszélve a műkincsekről és egyéb befektetésekről... "Alexander családja Európa egyik leggazdagabb nemesi vonalát képviseli. A vagyon kezelője az én sógornőm, Gloria lett. A kastély egyébként nagyobb, mint a Buckingham palota. Wilhelm a család fekete báránya volt, sosem került közel a pénzhez. Amikor a felesége lettem, havonta nagyjából ötvenezer shilling volt az apanázsa. (Mai viszonylatban 7,5 millió forint) Százezer dollárt adtam neki a névházasságért, és ezzel egy időben megszakadt vele a kapcsolatom. Néha megittunk egy kávét, de még olyankor is én fizettem a számlát” – mesélte nevetve a táncművész, aki egyszer járt a család kastélyánál, de csak turistaként. "Nem a vagyonért házasodtam! Amit akartam, megkaptam tőle, vagyis onnantól kezdve szabadon utazhattam bárhová. Nem tagadom, Wilhelm halála után a bonni nagykövet utánanézett a család vagyonának, de én magam sosem forszíroztam a dolgot, ők pedig nem kerestek, pedig tudták, hogy létezem. Egyébként sosem szerettem a könnyen jött dolgokat … – jelentette ki

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate