-

EZÉRT önts egy csomag sütőport a mosógépbe! Imádni fogod!
EZÉRT önts egy csomag sütőport a mosógépbe! Imádni fogod!

Biztosan te is találkoztál már olyan makacs szennyeződéssel, amelyet több mosással sem lehet eltávolítani a ruhákból. A legcsodálatosabb vagy legdrágább mosóporral sem lehet tőlük megszabadulni, bár fokozatosan halványulnak többszöri kimosás után.

Tegyük fel viszont, hogy szeretnénk TELJESEN megszabadulni az ilyen foltoktól, mert azt akarjuk, hogy az adott ruhadarab újra igényesen, szépen mutasson.

A válasz egy egyszerű, és minden konyhában megtalálható anyagban rejlik. A sütőpor lesz a megoldás!

Sokan használnak a mosásnál szódabikarbónát, amely szintén hatékony, a sütőpor összetétele azonban komplexebb, és még a szódabikarbónánál is hatásosabb! A sütőpor 30 % szódabikarbónát, illetve 70 %-ban más anyagokat tartalmaz, így pl. monokálcium-foszfátot és nátrium-alumínium-szulfátot.

Ezek az anyagok savas kémhatásúak, a szódabikarbóna viszont lúgos kémhatású. Ezen komplex összetételének hála bármilyen ruhához hozzáadhatjuk a sütőport, fehér ruhákkal pedig egyszerűen csodát tesz!

Használhatjuk a mosásnál, az előáztatásnál, és gyönyörű fehérek lesznek a ruháink! Egy próbát mindenféleképpen megér!

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate