-

Kiderült mire költ több tíz milliót Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc az ünnepek alatt
Az üzletasszony annyira imádja a karácsonyt, hogy évről évre már novemberben fényűző pompába öltözteti az otthonát.

Sőt, a szíve is megtelik szeretettel, hiszen tavaly kiderült

férjével milliókat adományoztak rászorulóknak.

Bár sokan kíváncsiak arra, hogyan ünnepeknek, az ország leggazdagabb házaspárja féltve óvja a magánéletét – írja a Star magazin, hozzátéve, abban mindenki biztos lehet, hogy drága ajándékokból idén sem lesz hiány, hiszen Mészáros Lőrinc legutóbb is luxusszállodával lepte meg magát ez időtájt.

– Nálunk az adventi koszorú készítésével kezdődik az éves hagyomány, folytatva a lakás díszítésével és a bejglisütéssel – mindez Nóri megszületésével még inkább természetessé vált – mesélte korábban a Star magazinnak az édesanya, aki az ünnepek közeledtével egyetlen nap alatt kívül-belül feldíszíti az otthonát égősorokkal, fényfűzérekkel, és mivel nem bírja megállni, minden évben újabbnál újabb dekorációs elemekkel bővíti az ünnepidísz-készletet.

– Az az igazság, hogy nagyon tetemes összegeket költök el az erre szakosodott boltokban. Nyithatnék barkács- és karácsonyi üzletet. Borzasztó. Már nem tudom hova rakni, tényleg nem, e nem tudom kihagyni... – mesélte korábban a Mokkában Várkonyi Andrea, aki férjével kiemelten fontosnak tartja az adakozást.

– Rengeteg olyan levelet kapok, amelyben segítséget kérnek. Mivel a férjemmel rendszeresen szoktunk segíteni, így most is természetes volt, hogy a gyermekek és az egészségügy javára ajánljuk fel azt az összeget, amelyre szükségünk volt – nyilatkozta tavaly a Blikknek az üzletasszony, amikor

tavaly magánszemélyként nagyjából kétmilló forintot adtak az Életmentő a Beteg Gyermekekért és a Nagycsaládosokért Alapítványnak, amely életmentő műszereket vásárolt a Szent László Kórház és a Tűzoltó utcai Gyermekklinika számára.

Mészáros Lőrinc tavaly a saját cégein keresztül összesen ötvenmillió forint értékben állíttatott össze csomagokat, hogy ezzel is szebbé tegye a többgyerekes családok és az egyedülálló idősek ünnepét – írja a Star.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate