-

Rubint Réka Schobert Norbikáról: „Ő a mi tükrünk, aki most belenézett, az tudhatja, milyen értékeket igyekeztünk átadni neki”
Rubint Réka egy interjú keretein belül arról beszélt, hogy fia, ifjabb Schobert Norbi miért vállalta el a szereplést a Farm VIP-ben, valamint hogy úgy érzi, fia már készen van, lehet látni, hogy milyen ember lesz belőle.


"Két oka volt annak, hogy Norbika igent mondott a felkérésre. Az egyik, hogy megmutassa, ő, ifjabb Schobert Norbi ki is valójában, a másik pedig, hogy le tudja dobni magáról azt a terhet, amit mi jelentünk számára azzal, hogy ismertek vagyunk. Sem én, sem Norbi nem vagyunk vakok, és láttuk, mit is jelent úgy felnőni, hogy rólunk mindenkinek van véleménye, és ezt a véleményt meg is fogalmazzák rólunk, válogatás nélkül" - beszélt Réka arról, hogy mi is volt az oka annak, hogy a fiuk meg akarta mutatni magát és kilépni a szülei árnyékából.


Arról is mesélt, hogy milyen jó tanácsokkal halmozta el a fiát, mielőtt elindult volna a műsorba és egyben élete egyik legnagyobb kalandjára:

"Egyetlen intelemmel indítottam el a forgatás előtti utolsó napon: »Te leszel ott a legfiatalabb, és bárki bármit tesz, ha nem lép át egy határt, tiszteld, és ebből ne engedj! Tudd, hogy ahogy neked is, úgy másnak is lehet jobb és rosszabb napja. Lesznek ott édesanyák, édesapák, akiknek majd hiányoznak a gyermekeik, és lesznek bent olyan emberek, akik a szerelmüket hagyják kint a való világban. Mindegyiküknél eljön majd a pont, amikor valaki nagyon hiányozni kezd nekik, és ezt a hiányérzetet mindenki másképpen dolgozza fel. Tudd értelmezni, és elfogadni mások pillanatnyi lelkiállapotát, és ha így teszel, nem lesz gond«."


És természetesen arra is kitért Réka, hogy mekkora büszkeséggel tölti el ifjabb Schobert Norbi szereplése és viselkedése a Farm VIP-ben:

"Most, hogy látom őt adásról adásra, hátradőlök, és azt érzem, hogy a fiam készen van. Eldőlt, hogy milyen ember lett és lesz. Amikor a forgatás előtt elbúcsúzott, azt mondta, hogy szeretné megmutatni önmagán keresztül, hogy kik is vagyunk mi, az ő szülei. Ő a mi tükrünk, és aki most belenézett, az tudhatja, milyen értékeket igyekeztünk átadni neki. Soha nem generált egyetlen konfliktust sem, és soha nem is vált semmilyen intrika céltáblájává. Bevallom, nem voltak illúzióim. Sejtettem, hogy testközelből tapasztal majd meg pálfordulásokat, olyan szituációkat, amikor valaki kicsit kivetkőzik magából, vagy éppen megmutatja a maszk mögötti igazi arcát. Látott méltatlan vitákat, de ezekből ő kimaradt, és mindig igyekezett azokban is meglátni a szépet, akik mindent megtettek, hogy azt elfedjék. Rettenetesen büszke vagyok rá!"

Népszerűek

Címkék

aktuális (2500) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (292)

Translate