-

Berki sírja ilyen elkeserítően néz ki, miközben Mazsi milliókért utazgatMa Berki Krisztián sírjánál jártunk.. még a szó is elakadt, mikor megláttuk az emlékhelyét..

Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító.

Május 26-án, temették el a tragikusan fiatalon elhunyt Berki Krisztiánt.

Az egykori médiaszemélyiséget a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra, utolsó útjára nagyon sokan kísérték el. A gyászolók – eleget téve Krisztián kívánságának – fehér ruhában jelentek meg a búcsúztatón, és fehér virágokat, koszorúkat helyeztek el a síron.

A Bors kíváncsi volt arra, hogy milyen állapotban lehet most Berki Krisztián végső nyughelye, és a látvány több, mint szívszorító volt. A fehér virágok és koszorúk mellett egy vörös rózsát is találtak a síron, a gyönyörű növények közül azonban már számos elhervadt egy kicsit a nyári meleg miatt.

A portál megkereste Krisztián édesanyját, Júlia asszonyt, hogy megtudják, mikor kerül a helyére a sírkő, és pontosan hogy fog kinézni. A gyászoló édesanya elmondta, hogy bár vannak elképzelések, de sem ő, sem Mazsi nincs még olyan lelki állapotban, hogy erről tudjanak egyeztetni.

„Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről. Lelkileg ahhoz még nem vagyunk elég erősek, bár csütörtökön meglátogatott engem. Az unokámat, Emma Katerinát is elhozta”

– fogalmazott Júlia asszony.

Ha a gyászoló család az általános eljárás szerint fogja felállítani a sírkövet, akkor csak a temetés után, nagyjából három hónappal később helyezhetik el a síron. Ugyanis a felásott földet hiába egyengetik el a temetés után, meg kell várni, amíg természetes módon leülepedik és összetömörödik. Ha ezt nem várjuk meg, akkor a sírkő a föld további mozgása miatt megsüllyedhet, és megdőlhet. Ilyesmire gyakran láthatunk példát az ország temetőiben. Szakemberek ilyenkor azt javasolják, hogy a családtagok várjanak akár egy évet is a sírkő megrendeléssel.

Szomorú, hogy a sírhelyén ennyi idő után is egy földkupac látható... 

A borítókép illusztráció.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate