-

Egy 79 éves néni kihúzta szobatársa lélegeztetőgépét, mert az túl hangos volt és zavarta
Egy kórház intenzív osztályán fekvő nyugdíjas hölgynek nem tetszett a szomszédos beteg lélegeztetőgépének hangja, és kikapcsolta azt, hogy tudjon aludni. Kétszer.

Az idős hölgyet a mentősöknek újra kellett éleszteniük, de az oxigénhiány szövődményei miatt meghalt.

Fia szerint az édesanyja nem is tudta felmérni, hogy mit tesz:

"Édesanyám nem tudta lehunyni a szemét, mert az ágyszomszéd oxigénkészüléke olyan hangos zajt csapott, mint egy traktor" – nyilatkozta a férfi.

"Kimerült volt, és nem volt teljesen magánál a gyógyszerektől. Nem akarta bántani a nőt. Ez egy kétségbeesett cselekedet volt. Az eset megtörténtekor azonnal át kellett volna helyezni egy másik szobába, és azonnal értesíteni kellett volna minket, hogy ne fordulhasson elő még egyszer." – mondta a férfi, majd hozzátette: nagyon aggódik a börtönben lévő édesanyjáért.

"Édesanyám egy idős, törékeny nő, akinek súlyos szívbetegsége van. Félek, hogy a börtönben fog meghalni." – mondta az idős hölgy fia.

A rendőrség és a mannheimi ügyészség közös közleménye szerint a mannheimi Diako kórház Covid osztályán fekvő nő, Hatun C. "megalapozottan gyanúsítható" azzal, hogy egymás után kétszer is kikapcsolta a vele egy szobában ápolt, 79 éves Hilal K. oxigénkészülékét, mivel idegesítette annak hangja.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate