-

Ezt tette Zámbó Jimmy hajával a halála után a családja
Zámbó Jimmy neve mostanság elég sokat pörgött a médiában, mivel az életéről készült tíz részes sorozat miatt egyre többen pletykálnak az egykori sztár életéről. A Király című széria valóban minőségire sikeredett, ami a színészeknek is köszönhető. Nagy Ervin a már befutott, népszerű, míg Olasz Renátó az énekes fiatalkori, útkereső énjét formálja meg.

Az életrajzi ihletésű széria az énekes legenda felemelkedését mutatja be, amely bővelkedett konfliktusokban.

A Dáridó egyik legnézettebb adása az volt, amikor Zámbó Jimmy lépett fel a showban. Akkor persze még nem voltak erős kihívók, de ettől függetlenül hihetetlen belegondolni, hogy az a műsor 3,3 millió nézettségig tudta feltornázni magát.

Galambos Lajos anno vissza is emlékezett, hogy Zámbó Jimmynek akkor is félelmetes érzelmi kitörései voltak, és a fegyverek utáni rajongása is megvolt már.

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án halt meg, és a rajongók továbbra is őrzik az emlékét. Az énekes egy véletlen baleset folytán fejbe lőtte magát csepeli házában a saját fegyverével. A mentők közel egy órán keresztül a lakáson próbálták Zámbó Jimmy állapotát stabilizálni, és csak azután szállították a Honvéd Kórház traumatológiai osztályára, itt viszont már nem tudták megmenteni az életét.

Sok mítosz keringett arról, hogy mi történt Zámbó Jimmy ikonikus hajával, aminek a Bors igyekezett utána járni. Mint kiderült, a sztár haja ott volt mellette a koporsóban, és vele együtt temették el.

„Nehéz erről beszélni, mert a halálakor nagyobb bajunk is volt annál, mint hogy arról diskuráljunk, mi lett apu hajával. Persze az elmúlt közel két évtizedben én is olvastam különböző pletykákat, hogy Editnél van, meg le sem vágták neki, de az igazság az, hogy az életmentő műtétje során valóban leborotválták a haját, és eltemettük mellé. Örökre a sírba vitte magával, és ez így is van rendjén, hiszem, hogy sohasem akart volna megválni tőle”

- mondta a lapnak Zámbó Krisztián.

Zámbó Jimmy fia még azokra a pillanatokra is emlékszik, hogy az édesapja mennyit pepecselt anno a hajával. Anno Krisztiánnak se engedte, hogy levágassa a haját, de aztán Jimmy fia csak meglépte ezt, mert fiatalkorában emiatt szekálták.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate