-

Nagy Ferónak már fűtésre sincs pénze, 16 fokban alszik a feleségével
Nagy Feró elárulta, hogy az energiaválság miatt neki is változásokat kellett bevezetnie az otthonában: kiderült, hogy újra cserépkályhával fűt, így 16-17  fokban alszanak a feleségével. A zenész most a Blikknek árulta el, hogy milyen megtakarítási ötletei vannak. 

„A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki. A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró”

- mesélte a lapnak Nagy Feró.

A zenész hozzátette, hogy nem csak a fűtéssel, de az étellel kapcsolatban is spórolnak, megnézik, hogy mit és mikor vásárolnak. Hozzátette, hogy a hétköznapokban is szívesen főz, mert így rálátása is van arra, hogy mennyit költenek ételekre. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate