-

Schobert Norbi a színfalak mögött omlott össze "Én is érző emberi lény vagyok"
Hibának tartja, ha az embert elragadják az érzelmei, ezért úgy döntött, hogy többet nem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban.

Ahogy arról már mi is írtunk, Schobert Norbinak és családjának hosszú évek óta komoly üzleti károkat és hitelrontást okoz az ellenük folytatott lejárató kampány. A botrány kirobbanása miatt Schobert nehéz napokat él át: kiderülhet, ki áll az évek óta működő, családját bántó közösségi oldal mögött. A fitneszguru a keddi Reggeliben azt mondta: a NAV-nál tett feljelentést szerzői jog megsértéséért. Szerinte tisztán látszik, hogy valamilyen konkurencia állhat a kamuprofilok által irányított csoport hátterében.

Időközben többen is kinyilvánították véleményüket az üggyel kapcsolatban: Rácz Jenő szerint például egyszerűen gyűlöletpropaganda folyik barátja ellen, Tibi atya azonban úgy gondolja, hogy közszereplőként tűrni kell az éles kritikákat.

A fitneszguru most egy Facebook bejegyzésben reagált az ügyre:

Valóban hiba, ha az embert elragadják az érzelmei. Úgy döntöttem, nem is fogok jó darabig többet mondani, nyilatkozni az üggyel kapcsoltban egészen addig, amíg el nem jön a pillanat, amikor véget ér lassan ez az álarcosbál, és végre ti magatok is szembesülhettek azzal, amivel én már szembesültem…

– írta. Hat pontban foglalta össze, hogy véleménye szerint mi nem számít kritikának vagy véleménynyilvánításnak:

a feleségemet rendszeresen megalázzák női mivoltában

amikor a gyerekemről készült képeket gyomorforgató kommentekkel, megjegyzésekkel alázzák meg

amikor Rácz Gézát rasszista megjegyzésekkel ráncigálják vérpadra, csak azért, mert segítettem neki

amikor Király Dávid kórházba kerülését fenyegető üzenetek, kárörvendő kommentek kísérik

amikor a családom lehetséges autóbalesetén vihognak

amikor a stroke-omon örvendeznek és gúnyolódnak

A kendőzetlen reakcióját annak tudja be, hogy ő is érző emberi lény még akkor is, ha épp az a célja a gyűlölködő kommenteknek, hogy ezt elfeledtessék az emberekkel. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate