-

Szívszorító! Ennyi pénzből kell megélnie a súlyosan beteg Lang GyörgyinekNem elég a nélkülözés, sajnálatos módon az énekesnő még kerekesszékbe is kényszerült! Elképesztő, hogy elszaladt az idő, hiszen ki gondolná, hogy Lang Györgyi már 60 éves. Sajnos ennek a 60 évnek a jelentős részét betegségével együtt kellett, hogy leélje. "22 évig sikerült tünetmentesnek maradnom, aztán viszont látszódott, hogy ez egyre rosszabb lesz" Már több éve él kerekesszékben a szklerózis multiplexe miatt, igaz sokáig nem is foglakozott a betegségével. Még a mai napig vállal fellépéseket, igaz nem akkora számban mint korábban. Györgyi elárulta, hogy nem azért teszi mert annyira élvezi, hanem mert muszáj ugyanis nyugdíja alig éri el a 80 ezer forintot.

Nyolcvanezer forint a nyugdíjam, de ez rockernyugdíjnak számít. A szerzői jogdíjakból és az egyéb eseményekből van még bevétel' - nyilatkozta a Pa-Dö-Dö énekesnője.

Nagyon lefogyott Lang Györgyi... alig ismerhető fel a legújabb videóban

Lang Györgyi tavaly év végén kapott agyérgyörcsöt és bár állapota egyre rosszabbodik, ő mégsem hagyja magát, Falusi Mariannal lelkesen vezetik a Klubrádióban műsorukat. Egy új videóban mesélték el, miért szeretnek a rádióban dolgozni.

Lang Györgyi tavalyelőtt év végén kapott stroke-ot, azóta keveset lehetett tudni az állapotáról, teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, ám most kiálltak a Klubrádió mellett, ahol évek óta műsoruk van. A Pa-dö-dő párosa másfél perces videóval jelentkezett.

“Jelenleg nagyon büszke vagyok, mert a nyári szünetben csak mi voltunk itt” – mondja Lang Györgyi, aki tavalyi strokeja után nehezen formája a szavakat.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate