-

EZT tették Berki Krisztián sírjával! Keressük a szavakat, de nem találjuk
Május végén lesz egy éve, hogy a 41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt búcsúztatták a Farkasréti temetőben. A szertartáson fehér galambok repültek a levegőbe, és a sírnál Krisztián egy nagy, fekete-fehér portréfotója díszítette a teret. Bár a portréfotót eltávolították, a sír rendszeresen látogatott és gondozott. Azonban az ígért grandiózus síremlék még mindig nem készült el, amiről Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony beszélt a Borsnak néhány hónappal ezelőtt.

“Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről” – sóhajtotta akkor a fiát gyászoló édesanya.

A legújabb temetői fotók alapján Berki síremléke még nem készült el, ami nem meglepő, mivel egy temetés után általában egy évig kell várni, míg a föld olyan állapotba kerül, hogy elkészülhessen egy Krisztián emlékéhez igazán méltó sírkő. Azonban az egykori Fradi-vezér végső nyughelye így is nagyon szép állapotban van, látható, hogy rendszeresen gondozzák. Sőt, a fehér és rózsaszín rózsák mellett olyan apró tárgyakat is találtak a síron, mint például egy kis maci, amelyek abszolút azt jelzik, hogy a kétgyermekes Krisztián emléke örökké él.


(Fotók forrása: Bors)

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate