-

Gyász! Meghalt az a pici baba, akit az anyja halálra vert, mert véletlenül lelökte a lapot TV-t
Egy húsz hónapos kisgyereket kritikus állapotban vittek be egy michigani kórházba, ahol nem tudtak végül segíteni rajta. Viston Stevensonnak betört a feje, belső vérzése volt, eltört a kulcscsontja, a medencecsontja és néhány bordája is.

Halálra verte a 20 hónapos gyerekét egy anya, miután az ledöntötte a lapostévéjét:

A hatóságok letartóztatták a gyerek anyját, aki a gyanús szerint azért kínozta meg, és verte halálra a kisgyereket, mert az véletlenül ledöntötte a lapostévéjét.

A húszéves Rhionna Nicholst már decemeber hetedikén letartóztatták, azóta rácsok mögött van.-

A Wayne megyei ügyész, Kym Worthy szerint a 20 éves Rhionna Nicholst bűnös gyilkossággal, valamint elsőfokú gyermekbántalmazással és kínzással vádolják.

A rendőrség tájékoztatása szerint december 5-én, csütörtökön 17 óra körül hívták őket a Kentucky St.-i otthonba egészségügyi sürgősségi bejelentés miatt. A további nyomozás során kiderült, hogy szerintük gyermekbántalmazásról van szó.

A 20 hónapos gyermeket kórházba szállították, de később belehalt sérüléseibe.

„Hallottam a tűzoltóautót, és láttam az EMS-t, aztán láttam, hogy egy hölgy kirohan” – mondta egy szemtanú a helyszínen.

Nicholst hétfőn bíróság elé állították, és a bíró megtagadta a köteléket az anyától, akit azzal vádolnak, hogy egy televíziós dührohamban megölte a babáját.

Nichols állítólag ideges volt, mert a kis Viston véletlenül lehúzott egy tévét a komódról. A források szerint Nichols azt állította, hogy megrázta a babáját, és egy cipővel megütötte a lábát, de a rendőrség szerint a valóságnak sokkal rosszabbnak kellett lennie, mert Viston a fejét sérülés miatt halt meg.

"Csak remélem, hogy nem engedik ki" - mondta Kenya Stevenson, Viston egyik nagynénje az apja ágában. "Elég pusztító volt a kórházban" - mondta. – Látni őt ott, és nem tudom megtartani.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate