-

A NASA valami egészen elképesztőt talált a Marson, soha nem láttak még ehhez hasonlót, azonnal elindultak a találgatások mi lehet ezAzonnal beindultak a találgatások a legfrissebb felvételek kapcsán. Mindenki fantáziáját beindították a Marson látottak.

Felrobbantotta az internetet egy bizarr felvétel, amit a NASA rögzített. A rejtélyes felvételen az látszik, mintha sárkányszerű csontokat találtak volna a vörös bolygó felszínén. A fotókat a Mars Curiosity Rover kamerája készítette április 1-jén.


A találgatások között szerepel a halcsigolya, a halkövületek, de arról is szó esett, hogy lehet egy őskori lény csontváza. Voltak, akik szerint a marslakóknak van köze a különös jelenséghez. Mások szerint azonban csak a marsi szél koptathatta el a sziklákat ilyen formára, az évtizedek alatt.

- A Mars tanulmányozásának 20 éve alatt ez a legbizarrabb kőzet, amit valaha láttam. Alig várom, hogy mikroszkópos képet kapjak róla – mondta Nathalie Cabrol asztrobiológus.

- Tényleg furcsa, még sosem láttam ilyet, pedig a Sojourner küldetés óta, 1997 óta nézem a Mars-felvételeket – tette hozzá egy másik szakértő.


Íme a nem mindennapi marsi fotó: 
Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate