-

A nővér azt hiszi, nem látja a család, de a szemfüles anyuka kiszúrja, mit tesz a kislányával
A kis Szofit súlyos légzési nehézségei miatt allergiatesztre küldték, de annyira súlyosbodott az állapota, hogy megállt a légzése. A gyors és szakszerű beavatkozásnak köszönhető, hogy egyáltalán életben maradt.

Kiderült viszont, hogy daganatos betegségben szenved a csöppség! Hónapokig küzdött a kórházban, és egy nővér szinte mindvégig mellette volt.

Az anyuka számos képet osztott meg a lánya harcáról, amelyek közül a legnépszerűbb, amelyre több tízetren reagáltak, egy a lelkiismeretes nővérről készült kép, és azok a megható sorok, amiket az anyuka a képhez írt, hálája jeléül:


„Látlak téged. Naphosszat gubbasztok a fotelben, és figyellek. Úgy teszel, mintha jelentéktelen lennél, hogy se a kislányomnak, se nekem ne tűnjön fel a jelenléted. Látom, hogy összerezzensz, ha a kislányom észrevesz téged, és sírva fakad. Mindent megteszel, hogy ne fájjon neki, hogy vidámabb legyen. Látom, amikor habozol, ha meg kell szúrnod őt. Sokkal többször mondod, hogy ‘sajnálom’, mint bárki más.

Látom azokat azokat az emléktárgyakat, amelyekről olyan gyerekek jutnak eszedbe, akikkel törődtél. Látom, aminta átkarolod a síró anyákat, akik rossz hírt kaptak. Ahogy az öledben tartod a gyereket, még ha adminisztrálnod kell is…

A saját életed nem létezik tizenkét órára, és csak a beteg gyerekekkel törődsz. Bármi történjen, a szobákba mindig mosolyogva lépsz be. Még akkor is benézel a kislányomhoz, ha aznap nem ő hozzá vagy beosztva.

Látlak téged. Mind látunk. Nincs szó, ami képes lenne kifejezeni a hálánkat. Jézus küldötte vagy a számunka minden egyes nap. Ha Te nem lennél, a gyerekeink nem kapnának meg mindent.

Megmented a gyerekeinket, és ezért nem tudunk eléggé hálásak lenni Neked!”

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate