-

Elképesztő dolgot tett VV Fanni gyilkosa. Fanni édesanyja teljesen kikészült...
Megszületett az ítélet a hat éve eltűnt Novozánszki Fanni, ismertebb nevén VV Fanni ügyében: B. László, akit a lány megölésével gyanúsítottak, 20 éves börtönbüntetést kapott másodfokon.

VV Fanni, a ValóVilág egykori szereplője 2017-ben tűnt el. A 24 éves lány a lakásán találkozott a vádlottal, aki a vád szerint azzal a céllal érkezett oda, hogy pénzhez jusson. Az eltűnt lány utoljára a társasház mélygarázsa kamerájának felvételén volt látható ájultan, B. László karjaiban.

B. László a korábbi vallomásában sokkoló dolgokról számolt be: “Nem tartom kizártnak, hogy a rendőrség, politikai megrendelésre nem vizsgált meg az ügy szempontjából fontos kérdéseket,” – mondta, hozzátéve, hogy a BMW-s férfiak, akiknek állítólag átadta az eszméletlen Fannit, merre haladtak tovább a Rákos-patak mentén.

B. László rezzenéstelen arccal fogadta az ítéletet, és a tárgyalás során megjegyezte, hogy cellatársai is ártatlannak tartják. Kérte, hogy ha elítélik, legfeljebb 4-5 éves börtönbüntetést szabjanak ki rá.

Az elsőfokú ítéletnél B. László 25 évet kapott, de enyhítésért fellebbezett, míg az ügyészség súlyosításért fellebbezett. A másodfokú ítélet azonban nem hozott enyhítést a vádlottnak, 20 éves börtönbüntetést szabott ki a bíróság.

VV Fanni esete megrázta az országot, és sokakat érintett mélyen. Az ítélet hosszú várakozás után zárult le, de a fájdalom és a veszteség még mindig ott van azok szívében, akik ismerték és szerették Fannit.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate