-

Galambos Lajos először szólalt meg a börtön rácsai mögül. Nagyon durva amit mondott… Ezt nem feltételezte volna senki!
Két hónapja, hogy a baracskai büntetés-végrehajtási intézet rácsai mögött tölti mindennapjait Galambos Lajos, akit víz-, gáz- és áramlopás miatt ítéltek 3 év 6 hónap börtönbüntetésre. Azóta a mulatóssztár csak ügyvédjén keresztül kommunikált a külvilággal, ám ma délelőtt elsőként, skype-os interjút adott a Blikknek.

Lajcsi a beszélgetés alatt elmondta, hogy egészségi állapota a helyzetnek megfelelő, semmiben sincs hiánya, bevonulása óta az egészségügyi részlegen van.

– Itt nem éppen egy dáridós hangulat van. Tartom magam azokhoz, amihez mindenki. Sem pozitív, sem negatív diszkrimináció nem ér, minden szabály ugyanúgy vonatkozik rám, mint bárki másra – mondta az interjúban Lajcsi a Blikknek. – A napirendem ugyanaz, mint bárki másnak, van ébresztő, takarodó, ebéd, reggeli, egészségügyi vizsgálat.

Mint azt korábban megírtuk, belekezdett egy négyfelvonásos színdarabba is odabent, amit azóta már be is fejezett. Sőt, egy novellát is írni kezdett, valamint vezeti a naplóját. – Bevallom, egy ideje már járok börtönpszichológushoz is. A kinti világban nem vettem az ilyet komolyan, nem foglalkoztam vele, de most érzem, hogy nagyon sok mindenben segít nekem. Teljesen másképp látok mindent, a harci kedvemet is visszább vették a vele folytatott beszélgetések.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate