-

Alekosz brutálisan kiosztotta Tóth Gabit és új szerelmét, több ezren kedvelték az írását
Tóth Gabi válása és új kapcsolata a közelmúltban rengeteg vitát és beszélgetést váltott ki a médiában. A legújabb fejlemények szerint az énekesnő már új párjával, Mátéval él a szentendrei házában. Alekosz, aki eddig is ismert volt éles véleményeiről, most sem hagyta szó nélkül a dolgot.

Az Alekosz nem tartózkodott a szavakban, amikor a közösségi médiában írt bejegyzésben kritizálta Tóth Gabit és új partnerét:

“Ez a tinglitangli táncos nyighaj mennyire egy sunyi proletár már, hogy szándékosan belerondít egy még ha nem is boldog családba?? Mégis, mit képzelt? Hogy nem derül ki?? Ahhoz, ez a senkiházi, nem elég profi. Undorító ez.

Tóth Gabi meg nyugodtan adja vissza pártkönyvét, mert ezek után ő a Fideszben, többet nem lesz. Hát mit képzel ez! Borkaisat játszik az egész ország előtt? Köllő Babett életem legjobb nőmintaképe, mégse kezdek ki vele.

Na, az egy dolog hogy a balliberális Krausszal nem jöttek ki, dehát ez a tinglitangli, még csak nem is politizál. Gyönyörű választás.

Gratulálok hozzá!! Pontosan ez az amatőrizmus az, amiért Gabi sohasem lehetett volna vérbeli fideszes. De, hogy idén a tűzijátékot te már nem a páholyból nézed, az biztos. Megérte a senkiért?? Hisz, csak egy táncos, könyörgöm.

Táncos? Tamtamdobra ugráló majom. A reklámautót kitisztítva add le, aztán mehetsz. Istennek hírével. Szevasz” – zárta nem éppen kedves sorait Alekosz.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate