-

Újszülött kislányt hagytak a Heim Pál kórház inkubátorában, gyönyörű nevet adtak neki a dolgozókCsütörtök reggel egy egészséges újszülött kislányt helyeztek el a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai babamentő inkubátorában.

A gyönyörű csöppséget valaki ma reggel 7 órakor helyezte el a babamentő inkubátorban, a jelzést pedig szinte azonnal meg is kaptál a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek a kollégái.

Az újszülött kislány, 2100 g súlyú, az orvosi vizsgálatok alapján egészséges, gondos ápolásban, folyadékpótlásban és táplálásban részesül. Intenzív osztályunk Madarász Pannának nevezte el

– írja Facebook-oldalán a Heim Pál Gyermekkórház.

A kórház posztjában emlékeztet, hogy 2009 óta működik náluk a babamentő inkubátor, ahol már tizenegy babát helyeztek el. Az édesanyák egyetlen esetben sem jelentkeztek utólag az gyermekekért, akik között újszülött és több napos baba is volt. Legtöbbjük felöltöztetve érkezett, szinte mindig hajnalban.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate