-

Köszönöm magyar posta… Mélységesen szégyelld magad! És szégyellje magát az a postás is aki ezt tette velem!A héten történt meg velem ez a fantasztikus dolog, hogy feladott egy levelet kedves barátnőm számomra a dunaújvárosi postán. Én már így kaptam meg… A borítékon belül még egy boríték érezhető és vehető ki, így azt gondolta a kedves postás, hogy pénz van benne, még az üzenet is kicsit ezt bizonyítja.

Természetesen a képeken látni, hogy kinyitotta. De nem talált benne mást, mint virág magot. Ennyit a bizalomról, undorító.. Hát így küldjek ezek után bárhova is levelet?

Egyértelműen látszik, hogy kinyitotta, majd újra leragasztotta!

Engem mélységesen elszomorít és ugyanakkor felháborít, hogy ezt megengedheti magának a Magyar Posta illetve ilyen embereket alkalmaznak.. Hol a bizalom….?? Többet nem adok fel levelet így az is biztos..

Kérlek titeket, osszátok meg, ha szerintetek is felháborító, tudjon róla minél több magyar ember, hogy ezek szerint a Magyar Posta nem a legjobb módszer bármit is fogadni és küldeni…! Köszönöm.Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate