-

Bochkor kitálalt: Fiatal szépség rabolta el a 60 éves rádiós szívét, a rajongók szerint sokkal szebb mint Andi valaha volt
Habár Bochkor Gábor lassan betölti a 60. életévét, a nők továbbra is bomlanak érte. Magánélete lázban tartja a közvéleményt, ám a rádiós nagyon zárkózottan kezeli ezt.

Sok ismert magyarral volt kapcsolata, mint Molnár Anikó, Dobó Kata, Osvárt Andrea gondolni. Utolsó párja Várkonyi Andrea volt, a tévéssel 12 évig éltek együtt, Gábort pedig nagyon megviselte a szakítás, azóta nem beszélt a magánéletéről. Ezért is volt furcsa, amit élő adásban véletlen elárult:

A mestersége intelligencia és annak a színészekre gyakorolt hatása is téma volt a minap a Retro Rádió reggeli műsorában. Telefonon beszélgettek erről Anger Zsolttal, aki szerint már a rajzfilmek sem az igaziak, és a kérdés az volt, hogy látott-e már olyan mesét, amiben az egyik szereplő nem volt annyira jó. A rádiós rögtön rávágta, hogy igen és azt is elárulta melyik.

"Én el is mondom, hogy melyiket, a Pocahontasban a John Smith, az nagyon béna volt" – mondta Bochkor. -

"Bezzeg a Pocahontas, na ő tök szexi volt! Ő az egyetlen rajzfilmfigura, akivel lefeküdnék!"

Gábor egyébként még élő adásban is kapott ajánlatot:

"Drága Bocsi! Szeretnék egy ilyen élménnyel gazdagodni veled egy Bochkor turné alkalmával és esküszöm nem reklamálnék, bármi is történne az üvegkapszula mögött..."

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate