-

Itt az első közös fotó! Sugárzó mosollyal öleli párját Berki Mazsi
Boldog, szerelmes fotókat posztolt Berki Mazsi - egyvalami azonban továbbra is hiányzik a boldogságtól sugárzó felvételekről. A követői már régóta szeretnék megpillantani új kedvese arcát, erre azonban mindeddig nem került sor - és most sem teljesült a rajongók régi vágya.

Berki Mazsi párja ugyan feltűnik a friss fotókon, az arcát azonban kitakarta a híresség - valószínűsíthető, hogy a férfi kérésére cselekedett így, aki semmilyen formában nem szeretne szerepelni a nyilvánosság előtt.

A pár láthatóan boldog így, és nem is ők az egyetlenek, akik titokban tartják civil szerelmük kilétét. A sztárvilágban gyakran előfordul, hogy már dúl a szerelem, a páros tagjai azonban még nem vállalják fel egymást a nyilvánosság előtt.

OIyan is előfordul, hogy házasságra kerül sor, sőt, a párnak gyermekei is lesznek, a civil fél mégsem akar semmilyen formában szerepelni a médiában - a világsztárok körében pedig az sem ritka, hogy két ismert ember kel egybe, közös magánéletüket azonban tabuként kezelik a sajtóban.

Az óvatosság sokak szerint megvédheti a kapcsolatokat - és Berki Mazsi, úgy tűnik, a korábbi hírverés után így boldog. 

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate