-

Kaparós sorsjegyezel? Ez a titok! Mutatjuk, hogyan nyerhetsz!
A Pénzcentrum 2019-es adatokon alapuló számításai szerint egy harmincegy napos hónapban itthon átlagosan ötszázezer sorsjegyet vásárolnak meg hazánkban. Ez óriási szám, és jól mutatja a szerencsejáték e formájának népszerűségét.

Ám a sorsjegyek között is vannak különösen népszerű konstrukciók, így a 2018-as adatok azt mutatják, hogy hazánk legkedveltebb kaparós sorsjegye a Buksza, amelyből akkor 26,8 millió darabot adtak el.

Az ezüstérmes a Szuper Black Jack, négymillió darabbal lemaradva. A dobogó harmadik fokán “kistestvére”, a  Black Jack állt, további mintegy négymilliós hátránnyal.

Nade jöjjön a “titok”! Hogyan nyerhetünk a kaparós sorsjegyen? A válasz egyszerű, bár sokak számára lehangoló lesz:

Statisztikailag úgy nyerünk a legtöbbet, ha nem vesszük meg! Persze időnként jó szórakozás lehet lekaparni egy-egy szelvényt, de túlzottan ne éljük bele magunkat a milliós-tízmilliós nyeremény igézetébe, mert erre nagyon, de nagyon alacsony az esély (hiába szerepel pl. sok szelvényen kétszer a legnagyobb nyeremény, és ezért sokan kapargatás közben úgy érzik, hogy “csak egy hiányzik”). Sajnos a kaparós sorsjegyek ugyanúgy okozhatnak függőséget, mint a korábban betiltott nyerőgépek – és ez nagyon költséges lehet, ezért módjával kapargassunk!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate