-

Hoppá! Irdatlan pofont kevert le Krausz Gábor Tóth Gabinak élő adásban
Krausz Gábor első fellépése a 2023-as Dancing with the Stars élő adásában a TV2-n felért egy arculcsapással Tóth Gabi számára.

A táncos műsor néhány újítással indult el a TV2 képernyőjén. Azt figyelték meg, hogy Krausz Gábor egy néptáncos előadással örvendeztette meg a közönséget és talán szúrt oda egy fricskát énekesnő feleségének.

Tudható ugyanis, hogy szakításuk és válásuk bejelentése után A Sztárban sztár leszek zsűritagja a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze. Krausz Gábor és Mikes Anna bizonyíthatott, akik show-táncot adtak elő a jövőre a Puskás Arénában háromszor is koncertező Azahriah dalára – írja cikkében a lap.

A szakértők a pulpitus mögött szakmai szemmel azt is meglátták, hogy az előadás néptánci elemeket is tartalmazott. Lékai-Kiss Ramóna a kezdés előtt külön kihangsúlyozta, hogy személyes szállal is kötődik a produkcióhoz. Kérdés, hogy kegyetlenség volt-e mindez Krausz Gábortól az élő adásban. A rajongók majd eldöntik.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate