-

Megszűnik az óraátállítás, friss hírek érkeztek az óraátállításról, erről jobb ha tudsz
Ezt lehet tudni.

Az EU-ban évek óta téma, hogy meg kellene szüntetni az óraátállítást, mert van ugyan előnye, de sok hátránya is. Az utóbbi időben egyre hátrébb kerül ez a téma.

A Pénzcentrum ősszel egy kérdőíves felmérést készített, és nem volt nagy meglepetés a magyarok 88%-a már szeretne megszabadulni tőle. Sokan állítják a szervezetükre nagyon negatívan hat az óraátállítás, hetekig nem tudják kiheverni, a testi tüneteket.

Évek óta téma, hogy mikor szabadulunk meg az óraátállítástól és hogy melyik időszámítás maradjon. A covid-járvány előtt eredetileg az uniós tagállamok 2021-ig kaptak időt, hogy döntsenek, téli vagy nyári időszámítást fognak-e használni, de a határidőt kitolták 2024-ig.

Azóta az orosz–ukrán háború miatt újra eltolták ezt. A legjobb tudomásunk szerint legkorábban 2025-ben van arra kilátás, hogy a következő elnökség újra elővegye és hogy végre döntsön az óraátállításról az EU - írja a penzcentrum.hu.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate