-

Magyar Péter elárulta, ki áll mögötte valójában, na ő rá soha nem gondoltunk volna
A TISZA Párt alelnöke válaszolt Toroczkai László feltevéseire, mely szerint vagy a Fidesz, vagy Csányi Sándor, vagy amerikai háttérhatalom áll a politikus mögött. Elárulta, valójában kik állnak a Talpra Magyarok Közössége és a pártja mögött.

Toroczkai László tegnapi YouTube-videójában valótlanságoktól hemzsegő mesedélutánt tartott arról, hogy kik állnak mögöttem – Magyar Péter reagált Toroczkai László Megmutatjuk, hogy kik állnak valójában Magyar Péter mögött című videójára szombaton.


A TISZA Párt alelnöke szerint „a Fidesz jobboldali szatelitpártjának, a Mi Hazánk elnökének hazugságoktól hemzsegő konteóját még egy alusisakos Pataky Attila is megirigyelné”. 


Ez volt az előzmény 

A Mi Hazánk elnöke három lehetőséget látott, hogy ki áll Magyar Péter mögött:


Magyar Péter mögött a Fidesz áll,

Magyar Péter mögött Csányi Sándor áll,

Magyar Péter mögött az amerikai háttérhatalom áll.


Magyar szerint azok után, hogy a Fidesz milliárdokat költ a lejáratására – a gyermekeit, családját, barátait sem kímélve –, senki sem gondolhatja, hogy a párt áll mögötte. Csányi Sándorral üzleti vacsorák alkalmával „talán háromszor” találkozott, „5-10 mondatnál” nem beszéltek többet. A Mi Hazánk elnöke a harmadik lehetőséget tartja a legvalószínűbbnek: ami szerint Magyar Péter „az amerikai háttérhatalom és oltáslobbi embere”. 


A Mi Hazánk elnöke szerint bebizonyítja, hogy mindenki más globalista.

Magyar Péter cáfolt 

„Nos, tisztázzuk, soha nem találkoztam semmilyen amerikai tisztviselővel, vagy az USA-hoz köthető semmilyen üzletemberrel. Semmilyen támogatást nem fogadtam/fogadtunk, és nem is fogunk elfogadni az Egyesült Államokhoz köthető forrásokból” – fogalmazott válaszában Magyar Péter.

Hozzátette, hogy a gyógyszerlobbi és oltásellenes konteó kapcsán nincs mondanivalója, az ezekkel kapcsolatban emlegetett személyeket nem ismeri.

Nos, el kell, hogy keserítsem, Magyar Péter, valamint a Talpra Magyarok! Közössége és a TISZA Párt mögött nem a fentiek állnak, hanem napról napra egyre több magyar honfitársunk, önkéntesek, segítők, aktivisták, szimpatizánsok tízezrei

– magyarázta a Diákhitel Központ egykori vezetője.

„Toroczkai elnök úr helyében hazug konteók helyett inkább arról tájékoztatnám a Mi Hazánk szimpatizánsait, hogy még mindig heti szinten egyeztetnek-e a Fidesszel, még mindig Dúró Dóra tartja-e a kapcsolatot Kocsis Mátéval, és előfordulhat-e, hogy egyes képviselőik rajta vannak a Fidesz fizetési listáján. És akkor az orosz befolyásról ne is beszéljünk…”– zárta ajánlásával bejegyzését Magyar.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate