-

Az egész világ erről beszél: van valami rémisztő Katalin hercegné friss fotóján
Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné, meglepő módon idézte meg néhai anyósát, amikor visszatért a nyilvános életbe. A királyi család rajongói örömmel látták a walesi hercegnét első nyilvános szereplésén azóta, hogy korábban idén visszavonult a nyilvánosságtól.


Bár Katalin hercegné továbbra is kemoterápiás kezelés alatt áll, nagyrészt távol marad a nyilvános élettől. Azonban pénteken egy Instagram-bejegyzésben a királyi család tagja elárulta, hogy bár "még nincs túl a nehezén", szombaton részt fog venni a király születésnapi felvonulásán, ismertebb nevén a Trooping the Colour eseményen. A hercegné katonai szerepére, mint az ír gárda ezredének ezredese, emlékeztetve lépett ki egy elegáns, méretre szabott ruhában, amely a rajongók számára kísértetiesen emlékeztetett Diana hercegnő 1980-as évekbeli divatjára.


Első nyilvános szereplésére a karácsony óta a hercegné egy egyedi, fekete-fehér Jenny Packham ruhát választott. A ceruzafazonú ruhát fekete derékpánt, fekete szegély a nyaknál és egy túlméretezett masni díszítette a nyakrészen.


A strukturált ruhát a Jimmy Choo "Romy 85 Optic White Leather Pumps" cipőjével párosította, amely éles tűsarkúval rendelkezik, valamint a Mulberry "Bayswater Black Suede Clutch" diszkrét fekete bőr borítéktáskájával. A megjelenés fénypontja a Philip Treacy kalap volt, amely csésze alakú és fekete díszítéssel rendelkezett, amely függőlegesen emelkedett ki a tetején. Az összhatást az ír gárda ezredének brosstűje és a Cassandra Goad "Cavolfiore Pearl Stud Earrings" gyöngy fülbevalói tették teljessé, amelyek több mint 4000 fontba kerülnek.


Katalin Diana stílusjegyeit idéző megjelenése

Katalin Trooping the Colour megjelenése fontos divatdöntés volt, amelyet nagy várakozás előzött meg. Úgy tűnik, hogy erre a jelentős alkalomra a királyi család egyik legikonikusabb öltözködőjétől, a néhai Diana hercegnőtől merített inspirációt. Vilmos herceg édesanyját 1985-ben látták, amikor a washingtoni National Gallery of Artban látogatást tett, szinte ugyanilyen megjelenéssel. A királyi család tagja akkor a férje, Károly herceg mellett viselte a Catherine Walker által tervezett, fekete-fehér kosztümöt, amely emlékeztetett Katalin múlt hétvégi megjelenésére.Bár Katalin Jenny Packham ruhája kerek nyakú volt, Diana a klasszikus 80-as évekbeli sziluettre szavazott válltömésekkel és dupla soros gombokkal. Akárcsak fia felesége, a néhai királyi család tagja is elegáns cipőket viselt, de megjelenésük legkísértetiesebben hasonló része a fejdísz volt. Diana szinte azonos kalapot viselt, mint Katalin fekete-fehér darabja, amelyet Frederick Fox tervezett.Úgy tűnik, hogy a háromgyermekes királyi anyuka más részleteket is ellesett Diana hercegnőtől, aki kedvelte a túlméretezett masni díszítéseket az öltözékeiben.


Kedvelte a masnis blúzokat, de olyan öltözéket is viselt, ahol egy nagy masni volt a kerek nyakrészen, akárcsak Kataliné. Egy ragyogó példa erre a csíkos bordó együttes, amelyet 1985 áprilisában viselt az Anzio második világháborús temető meglátogatása során Olaszországban.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2658) elgondolkodtató (163) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (286) megrázó (69) recept (467) viccek (327)

Translate