Meglepetés! Nem hiszi el, mivel szerzett örömöt a kislányának Berki Krisztián

Budapest — Berki Krisztián (35) különleges ajándékkal szerzett örömet kislányának, Liának (6).

London olimpiai bajnoka, aki 2012-ben lólengésben diadalmaskodott az ötkarikás játékokon, pónit vett gyermekének. Az állat a Maximus nevet kapta.

– Meglepetés volt Liának, aki nagyon örült, tetszik neki a póniló. A szüleihez hasonlóan ő is imádja az állatokat, rendszeresen jár például lovagolni. Ráadásul van itthon két macskánk, illetve egy kutyánk, angol buldogunk, velük teljes az életünk – mesélte a háromszoros világbajnok, hatszoros Eb-győztes tornász a Blikknek.

Zuglóban laknak Berkiék, míg Maximus egy Dabashoz közeli faluban él. A kijárási korlátozás feloldása után nincs már akadálya annak, hogy gyakran látogassák.

– Maximus szabadon volt, egy idős bácsi fogta be, s nyújtott számára menedéket, a gazdájához egy dabasi ismerősünkön keresztül jutottunk el. Gondozza, eteti, de a neveléséből, amennyire lehet, mi is igyekszünk kivenni a részünket, amikor csak tudjuk, meglátogatjuk. Csupán egyéves, ezért egyelőre nem lehet lovagolni rajta. Lia persze már alig várja, hogy erre sor kerüljön, és a nyeregbe pattanjon – tette hozzá Berki.

Ami a sportoló pályafutását illeti, nehéz helyzetből igyekszik kikecmeregni, nagyon komoly vállsérülés gyötörte.

– Most már szerencsére jól vagyok. A sportvilágot hatalmas veszteség érte a koronavírus-járvány következtében. A sok negatívum mellett, a karantén miatt adódó leállás nekem abból a szempontból pozitívumot jelentett, hogy ki tudtam magam pihenni, a vállam regenerálódott a műtétet követően – árulta el a tornász, aki korábban elképzelni sem tudta volna, hogy valamilyen oknál fogva hónapokon keresztül nem rendeznek sporteseményeket.

– Furcsa például, hogy idén nem kerül sor az olimpiai játékokra. Gondolni sem mertünk volna rá, hogy ez valaha megtörténhet. Mindenesetre igyekszem pozitívan gondolkodni, értékelem azt, hogy több időt tölthettem el a családommal. A bezártság persze rossz, de a szeretteim társaságában sokkal könnyebb volt kitartani.

Forrás
Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (746) érdekességek (895) fejtörő (54) megható (238) megrázó (59) recept (370) viccek (120)