5 jel, amivel az őrangyalaink a jó irányba próbálnak terelgetni!

A védőangyalunk mindig ott van a közelünkben – akár hiszünk benne, akár nem – és folyton azon munkálkodik, hogy a lehető legtöbb bajtól megvédjen bennünket. Naponta több tucat jelet küld nekünk, amelyek alapján egyszerűen el tudnánk igazodni a mindennapok során, a baj csupán az, hogy észre sem vesszük ezeket a jeleket.
Pedig sokszor eléggé egyértelmű jelzésekkel próbálják az őrangyalaink a tudomásunkra hozni, hogy amerre éppen tartunk az jó útnak számít-e, avagy sem, de sajnos nem vagyunk eléggé befogadóak ezekkel a jelzésekkel kapcsolatban.


Hogy jobban ki tudjunk igazodni az őrangyalaink üzenetei között, összegyűjtöttük nektek azt az 5 jelet, amin keresztül az angyalok a leggyakrabban megpróbálnánk kapcsolatba lépni velünk.

1. Nagyon furcsa álmokat tapasztalsz

Az angyalok leggyakrabban az álmunkban látott képek segítségével próbálnak meg kapcsolatot teremteni. Ami elsőre egy furcsa álomnak tűnik, az nagyon fontos információkat tartalmaz, amelyek csak arra várnak, hogy megfejtsük őket.

2. Hirtelen nagyon furcsa előérzeted támad

Amikor az őrangyalok úgy látják, hogy olyan szituációba keveredsz, amely nem biztonságos számodra, egyből jelzik. Ha egy adott szituációban hirtelen összeszorul a gyomrod és rossz előérzeted támad, akkor ne hagyd figyelmen kívül, ugyanis az ösztöneid révén figyelmeztetni próbálnak.

3. A terveid széthullni látszanak

Olykor az őrangyalok is tudnak ünneprontók lenni. Ha már többször is nagyon nekikészültél valaminek, de valahogy sosem jött össze, akkor nagy a valószínűsége, hogy az angyalok keze van a dologban. Lehet, hogy rossz következményei lettek volna a dolognak, vagy rossz szándékú emberrel hozott volna össze a sors és ezért az angyalok a terveid szabotálásával próbáltak megóvni.

4. Másoktól érkező figyelmeztetés

Mivel az angyalok szemtől szemben nem tudnak kommunikálni velünk, olykor másokon keresztül próbálnak szólni. Mindig figyelj oda a körülötted lévők tanácsaira, meglátásaira, mert lehet, hogy egy kulcsfontosságú gondolat akár mindent megváltoztathat.

5. Egyre több és több szinkronicitást tapasztalsz

A szinkronicitás több mint furcsa egybeesések és véletlenek sorozata. Ha több alkalommal találkozol ugyanazzal az állattal, vagy látod meg imitt-amott ugyanazt a számot, vagy ha pont az a zeneszám indul el a rádióban, ami órák óta a fejedben zúg, akkor kicsit csendesedj el és tudatosan gondold végig a veled történő dolgokat.

Forrás

Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (741) érdekességek (886) fejtörő (52) megható (231) megrázó (59) recept (369) viccek (120)