-

Ilyen lett Andy Vajna sírhelye, Vajna Timi is most látta először élőben

Vajna Timi kedden kilátogatott a Fiumei úti sírkertbe néhai férje, Andy Vajna végső nyughelyéhez. A sírhely nem rég készült csak el, az özvegy most látta először személyesen. Az özvegy virágot vitt, mécsest gyújtott a temetőben. "Hát nem csodálatos" - kérdezte a rajongóit, amikor közösségi oldalán mutatta meg, milyen lett férje végső sírhelye.

Vajna Timi hosszú idő után tért haza a napokban Magyarországra, távolról intézte néhai férje nyughelyének a munkálatait, most végre élőben is láthatta.

Minden összeesküdött Andy sírja ellen
Az eredeti tervek szerint már tavaly decemberben végleges formát kapott volna a síremlék a Fiumei úti sírkertben. Nem így lett, elhúzódtak a munkálatok. Ezután a koronavírus-járvány akasztotta meg a haladást, majd a pocsék időjárás sem segített azon, hogy végleg elkészüljön.

Június végén készültek el vele. 

A síremlék egyébként méltó a filmügyi kormánybiztoshoz, munkássága visszaköszön az elemeken. Egy 3,5 méter magas görög kőoszlopról omlik le az 5 méter hosszú filmszalag fémből. Ebben a filmszalagban található három darab háromdimenziós festett üveg kép is: egy jellegzetes Vajna, egy részlet a Terminátorból és egy a Rambóból - mutatta be korábban a sírhelyet a Ripost.

Ezek a fotók ma készültek a síremlékről, így néz ki Andy Vajna sírhelye most:

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate