-

Így néz ki Terrence Hill ritkán látott fia jelenleg. Szerinted hasonlít az édesapjára?

A népszerű olasz színész szerencsés csillagzat alatt született, hiszen nemcsak karrierjében, de magánéletében is mázlista: 53 éve él boldog házasságban feleségével, Lori Hill-lel, akit 1967-ben, két hónapnyi ismeretség után vezetett oltár elé. Közös fiuk, Jess Girotti, vagy ismertebb nevén Jess Hill 1969-ben született. 

1973-ban örökbe fogadtak egy bajor kisfiút, de Ross 1990-ben egy tragikus autóbalesetben fiatalon életét vesztette - ezt a szörnyű tragédiát a mai napig nem sikerült feldolgoznia a házaspárnak. Jess egyéves korában szerepelt Az ördög jobb és bal keze című filmben, 1984-ben feltűnt a Don Camillóban, tíz évvel később pedig elcsíphettük a Bunyó karácsonyig című filmben is. Ennek ellenére nem lett belőle hivatásos színész, az elmúlt években rendezőasszisztensként dolgozott például a Doc West című tévéfilmben és a Lucky Luke sorozatban.

Külsőleg azért van hasonlóság apa és fia között, nem meglepő, hogy Jess kitől örökölte szőke haját és ragyogó, kék szemeit. Nézd meg a fotót!
Forrás


Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate