Ezeknek a csillagjegyeknek jósol szűkös hónapokat a pénzhoroszkóp: te köztük vagy?

Váratlan kiadások, az anyagi biztonság ideiglenes elvesztése jellemzi a következő csillagjegyek őszi hónapjait. 


Kos:

Váratlan kiadás terhelhet, ami ne ijesszen meg - leginkább otthonod, családod kéri a segítséged. Ha vársz egy kölcsönre, hagyatéki pénzre, érkezését valami akadályozhatja. Az sincs kizárva, hogy egy banális dolog, például internet kimaradás, s az abból adódó tévedések. Ne hallgass nagyon jónak vélt megérzéseidre, főleg pénzügyeidet illetően, meglehet, az élet játszik veled, s nem hozza azt a sikert, amit vársz! A kiadásaidat érdemes csökkentened vágyaid korlátozásával, ahol türelmetlenséged mindezt hátráltathatja.


Rák:

Korlátozd vágyaidat, melyek különlegességükkel, egyediségükkel észrevétlenül megcsappantják bankszámládat, nem most van itt a költekezés ideje! Már csak azért sem, mert a pénz nem biztos, hogy olyan ütemben jön, ahogy tervezed, amire számítasz. Még az is előfordulhat, hogy a hatóság emberei nyújtanak be egy nagyobb összeget, melynek kifizetése elkerülhetetlen, s ami első pillanatban megijeszt, de ha ügyesen gazdálkodsz, talán észre sem veszed az általa okozott hiányt.


Szűz:

Ne ess kétségbe, ha összecsapnak a hullámok pénzügyeid felett, talán még a tartalékaidhoz is hozzá kell nyúlnod! Egy alapos rendrakásra van szükség - nem csak ezen a téren, de önmagadon belül is – mindent helyre téve, a bevétel is elindulhat. Könnyen kerülhetsz a pénz miatt hadiállapotba gyerekeiddel, szerelmeddel. Húzd meg a határaidat, mely biztosan nem lesz könnyű - egyik végletből a másikba eshetsz akaratlanul is. Diplomáciai érzéked keresd meg, akár sok pénzt is veszíthetsz, ha nem találsz rá!


Mérleg:

Nem csak a váratlan kiadások nehezitik mostani időszakod, ahol a hatóság emberei is benyújthatják követeléseiket, de a te végletességed is lenullázhatja bankszámládat, ha nem figyelsz. Szenvedélyes vágyaidnak szabj határt, ne engedd, hogy érzelmeid és őszönerőid vigyenek, melyek kapcsolódhatnak a szerelemtől kezdve akár egy titkos dologig is! Otthonod, családod is lehet pénznyelő, pláne, ha épp nagy átalakításban, változásban van. Nagyon tudnod kell, meddig mész el, ne később érjen meglepetés!Share:

Népszerűek

Címkék

aktuális (748) érdekességek (896) fejtörő (54) megható (238) megrázó (59) recept (370) viccek (120)