Gyász! Autóbalesetet szenvedett a 31 éves magyar sportoló, elhunyt!

“Csodálatos játékos volt! Nagyszerű képességei páratlan alázatossággal, tisztelettudással párosultak. Nem lehetett nem szeretni ezt a nyíltszívű, mosolygós srácot.”

Autóbalesetben pénteken elhunyt az Ősi “Andreotti” S.E. 31 éves kézilabdázója, Maurer Gergő – jelentette be klubja. Így búcsúzott tőle szeretett klubja:


“Fájdalom, megrendültség, felfoghatatlan érzés.

Tragikus körülmények között elhunyt csapatunk szeretett játékosa Maurer Gergő🖤

Péntek késő délután jött a megrázó hír, hogy Pacsu, ahogy a legtöbben hívtuk, autóbalesetben életét vesztette. Nem értettük, nem akartuk elhinni. Gergő több volt, mint egy játékos, barát volt, példakép és egy fantasztikusan jó ember.

Gergő mindenhol helyt állt. Imádta a családját. Ági, a párja, gyakran kísérte el a mérkőzésekre és most várja azt a babát akit együtt akartak felnevelni. A munkában szorgalma, tehetsége vitte előre. A végzetes ütközés is munkából hazafelé menet érte. Barátként is mindig számíthattunk rá és büszkék vagyunk rá, hogy az életének fontos részét a kézilabdázást megosztotta velünk.

Csodálatos játékos volt! Nagyszerű képességei páratlan alázatossággal, tisztelettudással párosultak. Nem lehetett nem szeretni ezt a nyíltszívű, mosolygós srácot.

159 bajnoki mérkőzésen 1285 gólt lőtt! Elképesztő. Mindezt úgy, hogy rendkívül önzetlen volt a csapattársaival, ebből a rengeteg gólból mindössze 181 volt hétméteresből.

Gergő! Emberként pótolhatatlan vagy nekünk.

Soha senki nem lesz már 10-es a csapatban.

Nem csak bennünket, hanem a megyei kézilabdát is óriási veszteség érte, mert az ellenfelek is tiszteltek, szerettek téged.

Játssz tovább az égi pályán, mindig velünk maradsz amíg csak létezünk!

Örökké szeretünk❤🖤“


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)