3 csillagjegy, akiknek beteges élet lett megírva a sorsukban!
Vannak olyan személyek, akik állandóan betegek, hajlamosabbak arra, hogy minden vírust összeszedjenek. A szakértők szerint a csillagjegyünkkel is összefüggésben áll az, hogy valaki mennyire beteges.

Ez a 3 csillagjegy sokkal hajlamosabb a betegségekre, mint mások!


Rák


Nagyon gyenge az emésztése, és a bélflórája, éppen ezért hajlamos a gyomorbetegeskedésre. Nem elég kiegyensúlyozott, és szervezett az élete, szüksége lenne egy kis harmóniára annak érdekében, hogy egészségesebb lehessen.

A stressz nem csak lelkileg, de fizikailag is legyengíti. Állandó fáradtsággal és gyomorproblémákkal küzd. Ajánlott lenne egy kicsit diétázni, és bevetni valami stresszkezelő technikát.
Szűz


Állandóan kínosan figyel az egészségére, azonban ezzel a hipochondriával pontosan az ellentét éri el. A bolhából is elefántot csinál, és a folyamatos rettegés, a stressz gyengíti az immunrendszerét.

Meg kell próbáljon egy kicsit nyugodtabban élni, nem kell mindentől rettegni, hiszen pont akkor fog bekövetkezni a rossz, amikor a legjobban félünk tőle.


Vízöntő


Problémái adódhatnak a keringési rendszerével, mivel nem iszik elegendő folyadékot, és nem mozog rendszeresen. A női Vízöntők esetében a szívproblémák, az elhízás, és a cukorbetegség sem ritka.

A stressz, a túl zsíros ételek, az alkoholos italok, a dohányzás mind-mind veszélyezteti egy Vízöntő életét, mivel hajlamos arra, hogy hedonista életmódot éljen.


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)