Kínai arctérkép: Tudd meg, hogy a szervezetedben hol van probléma


Ha pattanás, gyulladás vagy egyéb típusú pöttyök, foltok jelennek meg az arcodon, az a tested valamely részének problémáját tükrözi. Az arc egy ablak az egészségünkre.


#1. Orr: szív


A túl sok mitesszer is jelzés értékű ezen a területen, amellett a pattanások is. Ellenőriztesd a vérnyomásodat, pulzusodat és egy általános vérkép sem fog megártani.


#2. Homlok: epehólyag és vékonybél


Nagy mennyiségű zsír, gyorséttermi étel, stressz, túl sok cukor és alkohol fogyasztása lassítja az emésztést. Aludd ki magad és méregteleníts.


#3. Száj és áll körüli rész: hormonális problémák


A hormonális változások és a magas stressz szint is okozhatja. Nagy a valószínűsége, hogy kevés vizet fogyasztasz és magas a só beviteled, amellett lassult az anyagcseréd.


#4. Szemöldökök közötti rész: máj
Méreganyagok túlzott bevitele és felhalmozódása. Túl sok gyógyszer, alkohol, cukor fogyasztása. Rendszeres testmozgás a friss levegőn és letisztult diéta a megoldás.


#5. Szemöldök vonala: vesék


Ha a pöttyök, foltok, pattanások mellett a szemed alatti karikák is vannak, akkor biztos, hogy híján vagy a folyadékbevitelnek. Az alvásra is több időt kellene hagynod. Igyál több tiszta vizet és egyél több bogyós gyümölcsöt.


#6. Nyak és állkapocs: gyomor


Valószínűleg emésztési problémában szenvedsz. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztanod, amellett pedig kevesebb feldolgozott élelmiszert.


#7. Orcák: vese és tüdő


Nagy a valószínűsége, hogy túlságosan szennyezett levegőt szívsz be, sokat dohányzol, túlzásba viszed az édességeket vagy allergiában szenvedsz. Tölts minél több időt a szabadban, figyelj oda arra, hogy mit eszel, a cigit és az alkoholt mellőzd.


ForrásShare:

Népszerűek

Címkék

aktuális (746) érdekességek (895) fejtörő (54) megható (238) megrázó (59) recept (370) viccek (120)