" Íme Kiszel Tünde 2021-es naptára, amitől te is dobsz egy hátast! ~ A retro klub hivatalos oldala

Íme Kiszel Tünde 2021-es naptára, amitől te is dobsz egy hátast!

Kiszel Tünde 20 éve adja ki naptárát. A jubileumi kalendáriumról így írt Tündi:

 

“Nagyon sok gondolat van most a fejemben… Egyik részről kimondhatatlan boldogság ez nekem, hogy már 20. alkalommal jelenik meg a falinaptáram Istennek, a fantasztikus Csapatomnak és nem utolsósorban Nektek köszönhetően!

Másrészről hihetetlen számomra, hogy már ennyi év elrepült azóta, észrevétlenül…

20 évvel ezelőtt 2002-ben, amikor a kislányommal jelent meg az első, kicsit sem eltervezett naptáram, melynek címe “Édesanya gyermekével” volt, nem gondoltam volna hogy 20 évre rá még mindig nagy sikerrel adhatom ki a rólam készült naptárat!

Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi lenne a 20. alkalomra a legjobb téma, ám végül a Jubileumi kiadásra egy Best of naptárat raktunk össze Nektek a Csapatommal.

Ami a különlegessége lesz ennek a naptárnak, hogy olyan képek is láthatóak benne amik még eddig soha, a másik pedig, hogy az összes kép fehérneműs persze csak a jó ízlés határain belül.

Tehát fogadjátok nagyon sok szeretettel a 2021-es jubileumi, immár 20. alkalommal megjelenő falinaptáramat. Mindent összevetve nagyon boldog vagyok és hálás. KÖSZÖNÖM NEKTEK EZT A 20 ÉVET!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nagyon sok gondolat van most a fejemben... Egyik részről kimondhatatlan boldogság ez nekem, hogy már 20. alkalommal jelenik meg a falinaptáram Istennek, a fantasztikus Csapatomnak és nem utolsósorban Nektek köszönhetően!🙏❤️❣️ Másrészről hihetetlen számomra, hogy már ennyi év elrepült azóta, észrevétlenül... 20 évvel ezelőtt 2002-ben, amikor a kislányommal jelent meg az első, kicsit sem eltervezett naptáram, melynek címe “Édesanya gyermekével” volt, nem gondoltam volna hogy 20 évre rá még mindig nagy sikerrel adhatom ki a rólam készült naptárat! 😥💞💝 Nagyon sokat gondolkodtam, hogy mi lenne a 20. alkalomra a legjobb téma, ám végül a Jubileumi kiadásra egy Best of naptárat raktunk össze Nektek a Csapatommal. Ami a különlegessége lesz ennek a naptárnak, hogy olyan képek is láthatóak benne amik még eddig soha, a másik pedig, hogy az összes kép fehérneműs persze csak a jó ízlés határain belül. ❣️ Tehát fogadjátok nagyon sok szeretettel a 2021-es jubileumi, immár 20. alkalommal megjelenő falinaptáramat💗Mindent összevetve nagyon boldog vagyok és hálás. KÖSZÖNÖM NEKTEK EZT A 20 ÉVET! 🙏❣️ Már meg is rendelhető a 2021-es naptáram www.kiszeltunde.hu oldalon💟 #since2002 #20years #bestof #calendar #love

Kiszel Tünde 😍💖💞💕❤️ (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés,


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1114) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate