Tatár Csilla először mutatta kislánya arcát, így néz ki a kis Mimi Elza

Az öt hónapos kislányát Mimi Elzát először mutatta meg Tatár Csilla.

Tatár Csilla élete nagyot fordult idén tavasszal: kétgyerekes édesanya lett, miután április 20-án megszületett kislánya, Mimi Elza.

A kicsi csak nyolcnapos volt, amikor újabb nagy változás történt, ugyanis a család vidékre költözött.

Magánéletéről, családjáról vallott a műsorvezető a Story magazinnak adott interjúban.

„Biztos voltam benne, hogy soha nem költözünk el onnan. De a koronavírus első hulláma alatt, amikor kijárási korlátozás volt, számunkra is kiderült, hogy a gyereknek a kert mennyit jelenthet. Ráadásul a férjem sűrűsödő home office-napjai miatt szükség lett a két gyerekszobán kívül még egyre. Így 8 napos volt Mimi, amikor összepakoltunk, a szüleim és a testvérem mellé kiköltöztünk mi is az agglomerációba” – mesélte a műsorvezető, aki úgy érzi: Mimi érkezésével véglegesen minden a helyére került.


„Egyensúlyban vagyok. Ami persze nem állandó állapot, mert kell érte dolgozni rendesen. Vannak pillanatok, amikor borul minden. (…) Van két gyönyörű, okos, egészséges gyerekem, és egy férfi, akiért a mai napig odáig vagyok” – vallotta be Tatár Csilla, aki a sztármagazinnak adott interjúban arról is beszélt, hogyan fogadta a kisfia Mimi érkezését. „A kislányunk nyugalma és bája tökéletesen illeszkedik Milán vibráló, zseniális személyiségéhez. Mimi egyébként is csupa mosoly baba, Milán pedig imád viccelődni”.
ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)