-

Tatár Csilla először mutatta kislánya arcát, így néz ki a kis Mimi Elza

Az öt hónapos kislányát Mimi Elzát először mutatta meg Tatár Csilla.

Tatár Csilla élete nagyot fordult idén tavasszal: kétgyerekes édesanya lett, miután április 20-án megszületett kislánya, Mimi Elza.

A kicsi csak nyolcnapos volt, amikor újabb nagy változás történt, ugyanis a család vidékre költözött.

Magánéletéről, családjáról vallott a műsorvezető a Story magazinnak adott interjúban.

„Biztos voltam benne, hogy soha nem költözünk el onnan. De a koronavírus első hulláma alatt, amikor kijárási korlátozás volt, számunkra is kiderült, hogy a gyereknek a kert mennyit jelenthet. Ráadásul a férjem sűrűsödő home office-napjai miatt szükség lett a két gyerekszobán kívül még egyre. Így 8 napos volt Mimi, amikor összepakoltunk, a szüleim és a testvérem mellé kiköltöztünk mi is az agglomerációba” – mesélte a műsorvezető, aki úgy érzi: Mimi érkezésével véglegesen minden a helyére került.


„Egyensúlyban vagyok. Ami persze nem állandó állapot, mert kell érte dolgozni rendesen. Vannak pillanatok, amikor borul minden. (…) Van két gyönyörű, okos, egészséges gyerekem, és egy férfi, akiért a mai napig odáig vagyok” – vallotta be Tatár Csilla, aki a sztármagazinnak adott interjúban arról is beszélt, hogyan fogadta a kisfia Mimi érkezését. „A kislányunk nyugalma és bája tökéletesen illeszkedik Milán vibráló, zseniális személyiségéhez. Mimi egyébként is csupa mosoly baba, Milán pedig imád viccelődni”.
ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (177)

Translate