-

Ez a család olyan karácsonyi dekorációt csinált, amitől neked is leesik majd az állad! Ezt nézd, milyen este!

Egy New York-i család mindent megtett azért, hogy Rocakway Beach-i házuk udvarán északi-sarki hangulatot teremtsenek. Bár az amerikaiaknál nem ritka a túlzó díszítés karácsony táján, Joe Mure otthona kitűnik mind közül.

Joe Mure 150 ember – családtagok, barátok, szomszédok – segítségét vette igénybe a díszítésnél és utánfutós traktorokat is bevetettek a szállításhoz.

A dekoráció része egy Mikulásgyár Télapóval és Télanyóval, vasút, manók, játék katonák, amelyek akár a 6 méteres magasságot is elérik és sok egyéb érdekesség.

“Két okunk van arra, hogy miért csináltunk ekkora felhajtást a díszítésből. Az egyik az, hogy minden gyermek arcára mosolyt csaljunk és életre szóló emlékkel ajándékozzuk meg őket. A másik okunk, hogy a gyermekek egy adott csoportjának – az 1-es típusú cukorbetegeknek – nyújthassunk segítséget a mindennapokhoz.” – mondta Joe Mure.

Joe először 23 éve készítette el karácsonyi kiállítását. Azután egy évvel, hogy munka miatt elutazott és ki kellett hagynia a karácsonyt, amelyet kislányával tölthetett volna. Ekkor fogadta meg, hogy soha nem fog elszalasztani több ünnepet.

Mure és barátai állják az egész dekoráció költségeit, sőt egy adomány dobozt is kihelyeztek, amelybe az 1-es típusú cukorbeteg gyermekek részére gyűjtenek pénzbeli adományt. Minden egyes penny a Juvenile Diabetes Research Foundation nevű alapítványhoz kerül.
ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate