" Úgy néz ki, hogy csak sétálni viszi kutyáját, de ha közelebbről megnézed… ISTENEM! ~ A retro klub hivatalos oldala

Úgy néz ki, hogy csak sétálni viszi kutyáját, de ha közelebbről megnézed… ISTENEM!

A kutyák családtagok, és ezt kutyatulajdonosként mindannyian tudjuk. De mi történik, ha a kutyád egyik napról a másikra nem képes mozogni – lemondasz róla?

Mindannyian tanulhatunk Craig-tól, aki megpróbálta megkönnyíteni a legjobb barátja fájdalmát, és a végsőkig mellette maradt.

Egy Craig nevű ember és Loois, a kutyája láthatóan élvezi a napi sétát. Loois egy pitbull, aki nyilvánvalóan bearanyozza Craig életét. Amit nem tudhattunk, hogy Loois deréktól lefele lebénult egy baleset következtében.

De Craig nem olyan ember, aki csak úgy lemond imádott kutyájáról. Ahelyett, hogy lemondott volna róla, Craig úgy döntött, hogy kitalál egy hasznos csípőpárnát, hogy megkönnyítse Loois mozgását – ami csak 35 dollárba került elkészíteni.

Ahogyan arról beszél, hogy mennyire szereti kutyáját, és az együtt eltöltött szép időkről, könnyű megmondani, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy annak idején örökbe fogadta Loois-t. (és ezt a balesete után is így gondolta)

Valójában úgy tűnik, hogy Loois Craig számára rendkívüli belső erőt biztosít.


Nézd meg ezt a megható videót!
Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1114) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate