10 nappal az abortusz után meglepő dolgot vettek észre az orvosok a 31 éves nő hasában! Erre senki nem számított!

Michelle és Ross Hui egy boldog házaspár, akik Írországban, Newbridgeben élnek. Két gyereket neveltek és már a harmadik gyerek érkezését várták, hiszen Michelle újra teherbe esett. A terhesség hatodik hetében, miközben munkáját végezte, hirtelen óriási fájdalmat kezdett érezni.

Amikor férje bement a fürdőszobába megdöbbent, mer a WC kagyló a vértől vöröslött, aztán meglátta, hogy felesége nadrágja is nagyon véres.

Azonnal fogták magukat és kórházba rohantak, ahol az orvosok pontosan azt állapították meg, amitől mindketten féltek: a vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a fiatal nő elvesztette kisbabáját. Michelle és Ross összetörtek a hír hallatán. El kellett fogadniuk azt a tényt, hogy meg kell elégedniük két gyermekkel.

Az abortusz után az orvosok két tablettát adtak Michellenek, hogy megelőzzék a méhűri fertőzést. A kétgyermekes édesanya teljes mértékben bízott az orvosok szakértelmében és lenyelte mindkét tablettát. Egy éjszakát még a kórházban töltött, aztán hazaengedték. Otthon barátai fogadták, akiket ugyanúgy megdöbbentette a hír, és hogy bánatukat enyhítsék, leültek és megittak egy üveg bort. Michellenek egy terhességi tesztet kellett elvégeznie, hogy teljes mértékben meggyőződjenek arról, hogy nincsen semmilyen maradványa a terhességnek. 10 nappal később elment egy utolsó vizsgálatra, ahol elképzelhetetlen dolog történt!Tíz nappal az abortusz után Michelle elment az utolsó vizsgálatra, ahol az orvosok meghallották a kisbaba szívverését a nő hasában. Michelle az abortusz ellenére és a gyógyszeres kezelés ellenére még mindig terhes volt. Kiderült, hogy eredetileg ikreket hordott a szíve alatt, azonban a második baba túlélte az elvetélést, és ami ezután történt, az az orvosok sem tudták megmagyarázni!

“Az orvos amikor meghallotta a kisbaba szívverését, kirohant a teremből és behívott egy idősebb, tapasztaltabb orvost, de ő sem tudta elhinni amit látott. Ez volt életem egyik legcsodálatosabb érzése!” – mesélte Michelle. Megan kisbabája végül megszületett és teljesen egészséges. El lehet képzelni, hogy mennyire örültek neki a szülők és az orvosok egyaránt.

Az orvosok sem értik, hogyan maradhatott életben a második kisbaba. A kisbaba már 18 hónapos és makk egészséges. A szülők és a testvérei is nagyon büszkék rá, azonban még mindig nem világos számukra, hogy az orvosok miért nem vették észre korábban. Az orvosok azzal próbálják megmagyarázni az esetet, hogy a második kisbaba a vér és a vetélés egyéb maradványai miatt nem volt látható az ultrahangos felvételen.

Az egész család fájó szívvel gondol az elvesztett ikertestvérre, de örülnek, hogy Megan az abortusz után csodával határos módon megszületett.ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1412) elgondolkodtató (71) érdekességek (1087) fejtörő (67) megható (263) megrázó (67) recept (396) viccek (129)