-

A lány mindig a csuklóján hordta a hajgumiját, ha nem használta. Később örökre megbánta, amikor megtudta mit okozott ez!

Nagyon sok nő, aki szereti lófarokban hordani a haját elköveti azt a hibát, hogy amikor megfeledkezik róla a csuklóján hagyja a hajgumiját, remélve, hogy ezzel később csak egy mozdulat lesz újból a hajformázás.

Ekkor követik el a legtöbben az egyik legnagyobb hibát, amit el lehet követni az egészségi állapotunkkal szemben. Az alábbi eset talán mindenki hozzáállásán változtat majd!

Audree Kopp nemrég egy nagyon kellemetlen tapasztalaton esett át. A lány hosszú időn keresztül éjjel-nappal a csuklóján hordta a hajgumiját. Mivel éppen költözés után állt, egész nap sokat dolgozott, igen elfoglalt volt. Egyszer azonban látta, hogy az egyik csuklója csúnyán begyulladt. Amikor közelebbről megfigyelte, észrevette, hogy a hajgumi nagyon bevágott a bőrébe. Az orvosok szerint a feszülő hajgumi annyira felsértette a lány csuklóját, hogy eldörzsölődött, és baktériumos fertőzést kapott.

Kezdetben antibiotikumos kezelést kapott, de mivel nem akart múlni a gyulladás, orvosi beavatkozásra volt szükség. A szakemberek kezelésbe vették a folyadékkal teli tályogos gyulladást.

“Ez történik, ha ennyi időn keresztül leszorítjuk a csuklónk, és belevág a feszülő hajgumi. A baktériumok fertőzést okoztak, és felduzzadt a bőr. A tályogon keresztül pedig a fertőzés átterjedt a bőr mélyebb rétegeire is” – mondta Dr. William Seitz.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate