-

Étterembe vitte idős édesapját ez a férfi. Ami ezután történt, mindenkinek könnyeket csalt a szemébe!

Egy hosszú nap után egy férfi úgy döntött, hogy szeretné kellemesen tölteni az időt, és megajándékozza édesapját egy pár feledhetetlen pillanattal.

Meghívta egy vendéglőbe, hogy együtt fogyasszanak el egy finom vacsorát. Az apa eléggé erőtlen volt, és már ügyetlenül fogtak a kezei, ezért folyton a ruhájára és a földre ejtette az ételt.

A szomszédos asztaltól megbotránkozva nézték, hogy lehet ilyen ügyetlen, ennek ellenére a fia mégis végig nyugodt maradt.

Az idős férfi amikor befejezte az evést kiment a mosdóba, hogy letisztítsa a ruháját az ételmaradékoktól. Miután végzett, megfésülködött, feltette a szemüvegét, és visszament az asztalhoz. Az étteremben mindenki kissé elítélően nézte őket, nem értették, hogyan lehet a fiatalember ennyire nyugodt.

Miután kifizette a férfi a számlát, segített az apjának, hogy felálljon a székből, indulni készültek. Az idős férfi azonban hangosan megkérdezte:

“Nem hagytam ott semmit magam után?” – kérdezte.

Miután felvilágosították, hogy semmi nem maradt utána, ő ezt válaszolta:

“De igen, hagytam, egy leckét minden gyermek számára, és egy reménységet minden szülőnek”.

Ebben a pillanatban a jelenlevők, mind lehajtották szégyenükben a fejüket.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate