-

Felfoghatatlan: elhunyt a híres színésznő, akit mindenki ismert

Tanya Roberts a Los Angeles-i Cedars-Sinai kórház intenzív osztályán halt meg – közölte a színésznő élettársa.

Tegnap az egész világon végigsöpört a hír Tanya Roberts haláláról, amelyről kiderült, hogy a színésznő ügynökének téves közlésén alapult. A 65 éves színésznő, aki leginkább arról volt ismert, hogy Roger Moore (†89) oldalán szerepelt az 1985-ben bemutatott Halálvágta című James Bond-filmben, szenteste, a szokásos kutyasétáltatásából hazatérve esett össze Hollywood Hills-i otthonában. A rosszullét oka azóta sem tisztázódott, Roberts életéért azóta küzdöttek az intenzív osztály orvosai.

A téves halálhír után alig 24 órával most hivatalosan is megerősítették, hogy Tanya Roberts elhunyt. A hírt Lance O’Brien, a színésznő élettársa közölte a TMZ nevű portállal. Korábban O’Brian azt is elmondta, hogy az orvosok lemondtak Robertsről, aki számára megváltás lenne a halál.

Tanya Roberts 1955. október 15-én született Victoria Leigh Blum néven New Yorkban. Tinédzserként modellkedni kezdett, és mindössze 19 éves volt, amikor feleségül ment Barry Roberts (†60) színészhez, aki mellett kitartott annak 2006-os haláláig.

Komolyabb hírnevet a Charlie angyalai című sorozat hozott számára, amelynek ötödik, egyben utolsó évadában főszerepet játszott a nyolcvanas évek elején.

A Halálvágta című James Bond-film világhírűvé tette, mégis ezt okolta azért, hogy sosem tudott igazán betörni Hollywoodba. 2004-től egyetlen szerepet sem vállalt, hogy halálos beteg férje mellett lehessen.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate