Óriási bejelentés! Teljes jövedelemadó mentességet kapsz, ha ebbe a korosztályba tartozol!

Orbán Viktor a Kossuth rádióban arról beszélt, hogy a 25 év alatti fiatalok teljes jövedelemadó mentességet kapnának.

A miniszterelnök a beszélgetés végén megjegyezte az is, hogy három dolgot kell még kiemelni a javuló gazdasági adatok hátterében.

Elsőként elmondta, hogy a kormány megkezdte a 13. havi nyugdíj visszaépítését, ami azt jelenti, hogy idén februárban a szokásos folyósítás mellett plusz egy heti nyugdíj is érkezik, majd 4 év alatt fokozatosan visszavezetik a 13. havi juttatást.

Beszélt „a valaha volt legnagyobb lakásfelújítási és otthonteremtési program” részleteiről is. Illetve kitért arra is, hogy nehéz tárgyalásai vannak a pénzügyminiszterrel, de elmondása szerint „legkésőbb 2022. január elsejétől azoknak a fiataloknak, akik még nem töltötték be a 25. életévüket, teljes jövedelmadómentességet adunk”.

Ez utóbbi lépés, egy teljesen új bejelentés, ami teljes szja, illetve járulékmentességet jelent és a munkába lépés támogatását, a foglakoztathatóságát javítását is egyértelműen megcélozza.

Orbán végezetül azt mondta: „ezt legkésőbb január elsejével szeretném elindítani”. Majd hozzátette: “ha ez sikerül, akkor az egész válságkezelési program sikeres lesz.”


Forrás Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1349) elgondolkodtató (62) érdekességek (1074) fejtörő (67) megható (263) megrázó (67) recept (394) viccek (128)