-

Szilveszter éjjelén halt meg a lányuk, de 40 perccel később furcsa dolog történt!

2013. december 31-e egy olyan nap volt Ruslan és Anastasia Odonec életében, amit soha nem fognak elfelejteni. Éppen szilvesztert ünnepeltek a gyerekeikkel, barátaikkal és szüleikkel az új házukban. Az Odonec házaspár szerint ez a ház kitartó munkájuk eredménye és valóságos földi mennyországban érezték magukat.

A történet azonban percek alatt tragikus fordulatot vett. Miközben a konyhában voltak, az újévi ételt készítették elő és távolról figyelték a gyerekeiket, az 5 éves Radomirot és a 3 éves Alesyát, miközben egy idősebb unokatestvérrel játszottak. Hirtelen nagy csendre lettek figyelmesek. Nem hallották Alesya csengő nevetését.

Ruslan kétségbeesetten keresni kezdte. A ház összes szobájába bement, legvégül pedig a játékterembe. Ott találta a kislányt a medence alján fekve mozdulatlanul. Azonnal a vízbe ugrott és kiszedte a kislányt, majd a padlóra fektette. Nem lélegzett.

Anastasia is megérkezett és amint meglátta a lányát, eszméletlenül összeesett a földre. A nagyszülők mentőautót hívtak, míg Ruslan megpróbált újraéleszteni Alesyát. Nem volt gyakorlata az elsősegélyben, csak megpróbálta azokat a fogásokat, amiket a tévében látott. Nyomást gyakorolt a kislány mellkasára és megpróbálta szájon át lélegeztetni.10 perccel később megérkeztek a mentősök, átvették Ruslantól a kislányt és folytatták az újraélesztést. Pár perccel később a kislányt halottnak nyilvánították. Ruslan könyörgött, hogy tegyenek meg mindent, de ők már kiállították a jegyzőkönyvet.

A fiatal édesapa egyszerűen nem tudta elfogadni a tényt, hogy a kislánya meghalt, leereszkedett hozzá és tovább fojtatta az újraélesztést. Levegőt fújt a tüdejébe és nyomta a mellkasát.

Hirtelen enyhe szívverést érzett. Azután, hogy 40 perccel azelőtt holtan szedte ki a kislányt a vízből.

A mentősök nem akarták elhinni, hogy fél órával azután, hogy a kislányt halottá nyilvánították, újra elkezdett lélegezni. Alesyát azonnal kórházba vitték, mert kómába esett. Az orvosok napokig küzdöttek azért, hogy életben tartsák.

A legnagyobb sokk után Alesya állapota stabilizálódott. Moszkvában egy különleges klinikára vitték, ahol a legmodernebb kezeléseket kapta. Két héttel később felébredt, de az orvosok attól tartottak, hogy nem fog teljesen felépülni, és félelmeik bebizonyosodtak: Alesya nem látott, nem tudott beszélni vagy mozogni.

Ezek után Alesya újra meglepte a körülötte levőket, hiszen néhány héten keresztül olyan eltökéltségről tett tanúbizonyságot, melynek nyomán lassan újra beszélni kezdett, végül visszanyerte a látását és megtette az első lépéseit.

Bár egy kis időbe tellett, de Alesya végül teljesen felépült.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate