-

7 biztos jele annak, hogy már nagyon sok életet éltél és ez lehet az utolsóA reinkarnáció létezésében sokan hisznek és sokan nem, de abban is sokan egyet értenek, hogy bizonyos jelek és megérzések, amelyek olykor-olykor történnek velünk mind annak bizonyítékai. 

De honnan tudhatjuk ez a jelenlegi életünk hányadik?  Hogy ez-e az utolsó reinkarnálódásunk? Lássuk!


1. Sokszor születtél újra


Néha furcsa emlékek törtnek rád, hogy azon a helyen mintha már jártál volna korábban, vagy megmagyarázhatatlanul ismerős számodra valaki, vagy túlságosan vonzódsz valakihez.


2. Számtalanszor reinkarnálódott a lelked


Ha valakivel kapcsolatban nagyon erős megérzéseid vannak és ezek mindig igaznak is bizonyulnak. Akár régóta ismeritek egymást, akár nem,tudod minden gondolatát. A lelketek olyannyira közel áll egymáshoz, hogy már ikerláng találkozásról is beszélhetünk.


3. Sok előző életed volt


A megmagyarázhatatlan félelmek… Nem tudod megmagyarázni,de rettegsz egy póktól, a kígyóktól, pedig semmilyen rossz élményed nincs ezekkel kapcsolatban. A belső félelmekre az előző életedben megszerzett tapasztalatok a magyarázat.


4. Reinkarnálódott lelkek


Előre megálmodod olykor, ami történik veled? Minden esemény pontosan úgy következik be, ahogyan azt megálmodtad? A lélek az álmodban egy más dimenzióban a testeden kívül jár és ez a magyarázat erre.


5. Már sokszor újraszülettél


Könnyen átérzed mások problémáit? Mindez azért van, mert előző életeidben nagyon sok különféle érzelmet átéltél és tapasztaltál, emiatt pedig a mostani életedben sokkal empatikusabb vagy mások problémái felé.


6. Öreg a lelked


Akinek nagyon sokszor reinkarnálódott a lelke, minden bizonnyal öreg lélekkel rendelkezik. Nem számít, hányadik évedet taposod a jelen életben, mégis születetten bölcsebb lehetsz, mint a korosztályodat képviselők többsége. Más dolgok fontosak, másként tekintesz magadra és másokra is. Egyszerűen érettebb a gondolkodásod.


7. Ez lehet az utolsó reinkarnálódásod


Talán az egyik legbiztosabb jel, hogy sok életet tapasztaltál már, ha te is mélyen érdeklődsz a spiritualitás iránt. Könnyen lehet, a családodban te vagy az egyetlen, akit érdekel a spirituális gondolkodás. Törekszel a nyugalomra, a boldogságra, az elégedettség érzésére, foglalkoztat az önismeret, a lelked fejlődésének a lehetősége.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate