-

A férfi bekötötte barátnője szemét, és a lakásukba vezette. Hatalmas hiba volt... a nő valószínű sosem felejti el azt ami ott történt...

A kedves gesztusból hatalmas katasztrófa lett, amit szerencsétlen nő sosem felejt majd el.

Múlt héten  a születésnapomon az ebédszünetben nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és megettem 2 jó nagy adag babfőzeléket. Így utólag visszatekintve, ez talán nem volt egy jó ötlet.

Gondoltam, mire hazaérek, a bab összes kellemetlen következménye elillan. És így is lett. A bejárati ajtót már megkönnyebbülve nyitottam ki.

Otthon izgatottan várt a férjem, és bejelentette, hogy nagy meglepetése van számomra, majd bekötötte a szememet, és a konyhában az asztalnál lévő székhez vezetett.

Leültem, de amint le akartam venni a szememről a kendőt, megszólalt a telefonja. Meg kellett ígérnem, hogy a kendőt addig nem veszem le a szememről, amíg vissza nem jön. Távolodó lépteit hallottam.

Amint ott bekötött szemmel ülök, a megevett babok úgy döntöttek, utómunkálatokba kezdenek. Megállíthatatlanul termelték a gázokat a beleimben.

Mivel már kibírhatatlan volt a nyomás, és férjem kiment, szép finoman átbillentem a szék egyik oldalára, és kiengedtem a kiengedni valót. Nem elég, hogy hangos volt a rötty, de éktelenül büdös! Az ölemben lévő szalvétával erőteljesen legyezni kezdtem magam körül a levegőt, majd újra billentettem egyet, és 3 újabb ágyúdörejt engedtem ki.

Mit ne mondjak, teljesen feleslegesen kevertem a levegőt, igen büdös volt. Figyeltem a távolból hallatszó telefonbeszélgetést, és lelkiismeret furdalás nélkül ”lazítgattam”.

Amint meghallottam , hogy férjem elköszön a telefonálótól, még legyeztem egyet a szalvétával, és laza mozdulattal az ölembe raktam. Már semmi nem feszített, jól éreztem magam, és igyekeztem az ártatlanság valamilyen formáját az arcomra varázsolni.

Még hogy én eregettem volna?

Férjem elmondta kivel telefonált, bocsánatot kért, hogy sokáig időzött, és megkérdezte, nem leselkedtem-e a kendő alól?


– Természetesen NEM. – mondtam… és abban a pillanatban lerántotta szememről a kendőt!

Tizenkét vendég állt körülöttem az orrukat fogva, és mondta egyszerre:

– Boldog születésnapot!

Ekkor elájultam szégyenemben…


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate