-

Elképesztő titokról rántotta le a leplet Palik László az Exatlon Hungaryben, Gelencsér Tímea szóhoz sem jutott...

Palik László a kezdetektől fogva tudott az egykori Bajnokok csínytevéséről.

Csütörtök este Palik László és Gelencsér Tímea élőben jelentkeztek az Instagram-oldalon, majd a nézők kérdéseire válaszoltak.

Az Exatlon Hungaryrajongói azonban igencsak meglepődtek, amikor Palik László az első évad szabályszegéséről rántotta le a leplet.

„Elárulok egy titkot! Az első versenysorozatról beszélünk. A játékosok el vannak zárva a külvilágtól, semmivel nem lehet kapcsolatuk. Akkor még elkövettük azt a hibát, hogy a villa a tengerparton volt. A Bajnokok kijöttek, és elkunyerálták a turistáktól a telefonjukat, hogy megnézzék, mi történt az Instagram-oldalukon”–árulta el Palik, aki azt is hozzátette, tud még több titokról is, amit nem is sejtenek a versenyzők

Gelencsér Tímea meglepődve állt a hír hallatán, ő ugyanis az első évadban a Bajnokok csapatát erősítette. Rögtön azt kérdezte Paliktól: “De Te erről honnan tudsz?” Timi egyébként egészen a döntőig jutott, fődíjat azonban Huszti Katának, a Kihívók játékosának sikerült elvinnie. Az egykori játékos mégsem szomorú, ráadásul riporterként már másodjára térhetett vissza a szigetre.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2500) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (292)

Translate