-

Valójában így halt meg Jolika néni. Még belegondolni is fájdalmas abba, amit átélt...

A Blikk is megírta, hogy az idős asszony szombat reggel elhunyt - ezt a segítője közölte a közösségi oldalán. Jolika néni otthona tavaly vált lakhatatlanná, a szobrászművész ezt követően költözött a testvéréhez Ózdra, majd nem sokkal később kórházba került. Mint akkor megírtuk sajnos, az állapota nem javult, gyenge volt és étvágya sem volt. Tüdődaganatát nem tudták megoperálni, sem kezelni.

Jolika néni utolsó kívánsága köztudottan az volt, hogy láthassa utoljára a börtönben lévő fiát, aki tavaly a gyanú szerint megölte a férjét, a színművészt Szilágyi Istvánt. Az idős asszony korábban a Ripostnak nyilatkozta, hogy nagyon örülne, ha halála előtt találkozhatna a fiával még egyszer, ugyanis hiába követett el óriási bűnt, attól még az ő gyermeke.

Jolika néni segítője Baricz Dezső többször is meglátogatta az idős nőt a kórházban, valamint folyamatosan tartották a kapcsolatot.

„Mindennél jobban szerette volna látni a fiát és Brüsszelben élő unokáját, ám legnagyobb fájdalmára ez már nem teljesült. Pénteken még sikerült néhány szót váltanunk, ám már nagyon le volt gyengülve, csont és bőrre fogyott, s azt sem tudta, hogy milyen hónapot írunk. Szerette volna, ha a közelgő születésnapját a kórházon kívül, együtt ünnepeljük meg, de sajnos ezt sem érhette meg. Egyedül és magányosan, méltatlanul halt meg, s bár vannak rokonai, de sem a testvére, sem pedig unokája nem érdeklődött felőle” - nyilatkozta Baricz Dezső a Borsnak.

Magányosan ment el az élők sorából. Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate