-

Vér ömlött a szájából” – zokogva figyelmeztetnek a gyászoló szülők: ez másokkal is megtörténhet

A kisfiú életébe került az apró tárgy, amit megevett. Sajnos nem jöttek rá, mi okozhatja az ijesztő tüneteit, vírusfertőzésre és mandulagyulladásra gyanakodtak. Tragikus tévedés volt.

Egy 23 hónapos észak-karolinai fiú a múlt hónap végén, négy nappal azután halt meg, hogy lenyelt egy gombelemet, ami szétmarta a nyelőcsövét – írja a CrimeOnline nyomán a Ripost.

A kis Johnathan Huff a gombelemet valószínűleg egy kulcskereső távirányítójából szedte ki, amit a pulton talált. A kisgyermek nyelőcsövén kívül az egész bélrendszerét is megégette az apró elem, amit a boncolás után a gyomrából szedtek ki.

Az édesanya elmondta, hogy gyermeke valószínűleg egyik reggel ehette meg az elemet, amikor készülődtek. A napköziben aztán elkezdett vérezni az orra, majd vért hányt ki.A helyszínre siető mentősök arra a következtetésre jutottak, hogy a kisfiú orrából a vér lefelé ment a torkán, ami a hányást megelőző gyomorirritációt okozta.

A következő napon Johnathan fáradtnak tűnt, és felment a láza. Az orvos ezután azt mondta, vírusfertőzéssel van dolguk. Kezdett jobban lenni, majd ismét rosszabbul érezte magát: felment a láza és újra vért hányt egy köhögőroham közben. Elindultak vele a kórházba, de fiú ajkai elkezdtek kékülni, azonnali segítségre volt szüksége. 

„Befogtam az orrát, és levegőt fújtam a szájába, de nem ment be rendesen a levegő, mintha tele lett volna vízzel a tüdeje. Amikor levettem a számat az övéről, élénkvörös vér ömlött ki a szájából„ – emlékezett vissza zokogva az édesanya.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate