-

3 csillagjegy, akikre csak rossz dolgok várnak a jövőhéten! Te köztük vagy?Jobb lesz, ha óvatosak lesznek, akik ezen jegyek alatt születtek.


Kos


A hét első napjaiban ugyan úgy fogod érezni, mintha minden történés a te malmodra hajtaná a vizet, azonban szerda után kellemetlen meglepetésekre számíthatsz. Jobban teszed, ha igyekszel elkerülni a munkahelyi konfliktusokat, mivel akár életreszóló veszekedések is születhetnek. Próbáld meg átvészelni a hetet, hiszen eső után jön a szivárvány!


Szűz


A munkahelyeden minden rendben fog alakulni, azonban a pároddal párszor össze fogtok kapni. Teljesen alaptalanul féltékenyek lesztek egymásra. Ebben az időszakban fontos a jó kommunikáció és a mély beszélgetések, így elkerülhettek minden későbbi veszekedést.


Rák


Sosem voltál a pénzügyek mestere, azonban most végleg kicsúszott az irányítás a kezedből. Lehet, hogy a következő héten a megtakarításaidhoz kell nyúlnod. Próbálj meg tartalékolni, mivel a hét végére egy váratlan kiadás fog meglepni.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate